Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές για το νέο έτος με τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου. 


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στα μέλη και τους φίλους του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου.


 Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο κο Μάκη Ουίλς και τα μέλη του Δ.Σ.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κέντρο της πόλης παρουσία πλήθους μελών και φίλων του Ομίλου και εκπροσώπων από τους συλλόγους και τους φορείς της πόλης.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης μαζί με τις θερμές ευχές του για ένα ελπιδοφόρο 2013 συνεχάρη το Δ.Σ. Ομίλου για την πλούσια δραστηριότητά του και τη συμμετοχή του στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή της πόλης του Αμαρουσίου.

Εξήρε παράλληλα τη σημαντική κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη των μελών στους ευπαθείς κοινωνικά και οικονομικά συμπολίτες, καθώς μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους στις δράσεις του Δήμου συνεισφέρουν στην υποστήριξη και στην ανακούφιση όσων δοκιμάζονται από την κρίση.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτρης Καμπούκος.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο