Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

 Σε φιλική ατμόσφαιρα παρουσία των μελών και φίλων του  Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ομίλου, ανταλλάσοντας θερμές ευχές με τους παριστάμενους.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου στο χαιρετισμό του συνεχάρη τον διαχρονικό όπως ανέφερε και πάντα στην πρώτη γραμμή Πρόεδρο του Ομίλου κ. Ιωακείμ Ουϊλς, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. που έχουν αγκαλιάσει όλο το Μαρούσι μέσα από τις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις τους, ευχόμενος από καρδιάς υγεία σε όλους και να ευοδωθούν οι σκοποί και τα οράματα του Ομίλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης.

 

Σχετικά αρχείαΤην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Μετάβαση στο περιεχόμενο