Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η δημοτική τοπική οργάνωση Κέντρου Αμαρουσίου της ΝΔ παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email


 
O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο μήνυμά του προς τους παρευρισκομένους της εκδήλωσης.
|download file .jpg 80KB|


 
Πλήθος μελών και φίλων του κόμματος έδωσαν το «παρών» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2012.
|download file .jpg 90KB|

 
O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Παπαθανασίου. Δίπλα του οι βουλευτές της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, και Ευάγγελος Αντώναρος.
|download file .jpg 94KB|


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε η δημοτική τοπική οργάνωση Κέντρου Αμαρουσίου της Νέας Δημοκρατίας, παρόντων εκπροσώπων της παράταξης, και μελών και φίλων της οργάνωσης, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ο κ. Πατούλης, ανάμεσα σε ευχές για καλή χρονιά, κάλεσε τους παρευρισκομένους σε ενότητα και αλληλεγγύη. «Γνωρίζουμε όλοι ότι αυτή η χρονιά αλλά και τα επόμενα χρόνια, θα είναι πολύ δύσκολα για τη χώρα μας. Μέσα από την ενότητα και την κοινή προσπάθεια θα κατορθώσουμε να ανασυγκροτηθούμε ως έθνος και ως κοινωνία και να επαναφέρουμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία στα πρόσωπα των συνανθρώπων μας».


Στη συνέχεια το ΔΣ του συλλόγου κάλεσε εκπροσώπους του κόμματος για να συμμετάσχουν στην κοπή της πίτας και να απευθύνουν το δικό τους χαιρετισμό.


Ανάμεσα σε άλλους, παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Πάνος Παναγιωτόπουλος, Ευάγγελος Αντώναρος, Αργύρης Ντινόπουλος, Γιάννης Παπαθανασίου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωστής Χατζηδάκης, η πρώην βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, η πολιτευτής Μέμα Χαλιώτη, ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού Βορείου Τομέα της ΝΔ Μάκης Λευτεριώτης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΝΔ Θεόδωρος Καρλαύτης, ο Υπεύθυνος Νομικού Τομέα ΝΔ Νίκος Αρβανιτάκης.


Από πλευράς Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Νικόλας Αλεπούς, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Κόκκαλης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Δημήτρης Σμυρνής, Ευάγγελος Κάββαλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Καμπούκος.  

Μετάβαση στο περιεχόμενο