Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2013 έκοψε η Κοινωφελής Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, με τον Πρόεδρος της Κ.Ε.Α.Δ.Α Γ. Ζήκο, κατά την τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Εορταστικό κλίμα έδωσε στην εκδήλωση η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου με τις μελωδίες που ερμήνευσε.Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, με τη διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φ. Κοσκόρου, τα μέλη της παιδικής χορωδίας και τους υπόλοιπους συντελεστές της μουσικής παράστασης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, και ο δημοτικός σύμβουλος Επ. Κατσιγιάννης, ανάμεσα στους παρευρισκομένους στη γιορτή.


 


Παρουσία πλήθους φίλων και μελών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, εργαζομένων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Α.Δ.Α) αλλά και παρόντος του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Νίκου Πέππα, που εκπροσώπησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, έκοψε η Κ.Ε.Α.Δ.Α την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2013.Στο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πέππας, μαζί με τις ευχές του προς τους παρευρισκομένους για μία δημιουργική και φιλότεχνη χρονιά, ανάφερε ότι παρά τις δύσκολες εποχές, ο πολιτισμός είναι πάντα σημαντικός για την πόλη του Αμαρουσίου και ο Δήμος θα συνεχίσει σταθερά να προσφέρει κίνητρα και τη δυνατότητα στους φίλους της τέχνης για δημιουργικές διεξόδους και την καλλιέργεια των ιδιαίτερων ταλέντων τους. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Α.Δ.Α Γιώργος Ζήκος, ευχήθηκε Υγεία στους εργαζομένους και στις οικογένειές τους και η νέα χρόνια να δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις για τις χρονιές που θα έλθουν.


Τις ευχές τους κατά την κοπή της πίτας μετέφεραν στους παρισταμένους και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, που, επίσης, ήταν παρόντες στην εκδήλωση.


Εορταστικό κλίμα στην εκδήλωση έδωσε η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, η οποία, υπό της διεύθυνση της διευθύντριας του Ωδείου Φωτεινής Κοσκόρου–Παλαμίδη, και τη συνοδεία της ορχήστρας, παρουσίασε αγαπημένες μελωδίες.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, εκπρόσωποι συλλόγων καθώς και πολλοί φίλοι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο