Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2013 έκοψε ο αθλητικός σύλλογος ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ παρόντος του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, παρουσία των μελών του Δ.Σ του συλλόγου κατά το χαιρετισμό του. Παρουσία των αθλητών αλλά και πλήθους φίλων του συλλόγου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.Ο πρόεδρος του συλλόγου ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Αντ. Τσέκενης, ενώ προσφέρει στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, συμβολικό δώρο για την άψογη συνεργασία τους.


 


 


Παρουσία των μελών της Διοίκησης, των αθλητών, των φίλων του συλλόγου, αλλά και παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο αθλητικός σύλλογος ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.


Της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Κοκκινιάς, είχαν προηγηθεί αγώνες επίδειξης των ακαδημιών βόλεϊ και μπάσκετ του συλλόγου.


Στο χαιρετισμό του κατά την κοπή της πίτας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συνεχάρη τον Πρόεδρο Αντώνη Τσέκενη, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου για τη συστηματική προσπάθεια που καταβάλλουν που έχουν ως αποτέλεσμα τις διακρίσεις του συλλόγου. Σημειώνοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου και των αθλητών, ευχήθηκε καλή νέα χρονιά, με πολλές επιτυχίες.


Σε ένδειξη αναγνώρισης από μέρους της Διοίκησης του συλλόγου της άριστης συνεργασίας του με τη Δημοτική Αρχή, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου προσέφερε στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νίκο Πέππα, ένα αντίγραφο έργου του Αρχαιολογικού Μουσείου.


Παρόντες στην τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού συλλόγου ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παρτσινέβελος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Θανάσης Βλαχοπιώτης, Δημήτρης Σμυρνής, Βαγγέλης Κάββαλος, Δημήτρης Καρλαύτης, Αθανάσιος Βελής, Γιώργος Ιατρίδης, Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, και Παναγιώτης Σαγρής.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο