Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στο Δημαρχείο

Print Friendly, PDF & Email

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δίνοντας τις ευχές του σε όλους για μία χρονιά ελπιδοφόρα, με Υγεία και δημιουργική διάθεση.

Μέσα σε ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα, παρουσία του απερχόμενου Προέδρου και της νέας Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α), ο Δήμαρχος έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα, και στο μήνυμα που απηύθυνε στους παρευρισκομένους αναφέρθηκε στη σταθερή στήριξη της λειτουργίας του Κ.Α.Π.Η στο Μαρούσι, συνεχάρη το προσωπικό του κέντρου για τη φροντίδα και τη στήριξη στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, και αναφερόμενος στο πρόγραμμα «Μαθαίνω ελληνικά» που τυγχάνει μεγάλης συμμετοχής, ο κ. Πατούλης, σημείωσε ότι και σε επίπεδο Κ.Ε.Δ.Ε καταβάλλονται προσπάθειες ώστε το πρόγραμμα να συνεχιστεί.

Παράλληλα, με την ευκαιρία της κοπής της πίτας, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά για τις υπηρεσίες τους τον απερχόμενο πρόεδρο του Οργανισμού Νίκο Κάββαλο, και παρουσίασε στα μέλη του Κ.Α.Π.Η καλωσορίζοντάς την, παράλληλα, τη νέα πρόεδρο του Οργανισμού Ελένη Λέκκα.

 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.(1)


Στιγμιότυπο από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.(2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο