Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

|download .jpg file 169KB|

Γ. Πατούλης :«Η προσπάθεια μας δεν σταματά εδώ, συνεχίζουμε για το καλύτερο, ώστε όλοι μαζί Δημοτική Αρχή και εργαζόμενοι να εργασθούμε για τον κοινό μας στόχο, που είναι η προσφορά υπηρεσιών ποιότητας στους πολίτες.»


Στην κατάμεστη από τους εργαζόμενους αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων, δίνοντας σε όλους πολλές ευχές για τη νέα χρονιά.   


Ο κ. Δήμαρχος σε ένα σύντομο απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε εξέφρασε  την ικανοποίηση του για τη θετική κατάληξη του εργασιακού ζητήματος των εργαζομένων στον Οργανισμό Εργασίας.
«Μετά από επίπονες και συντονισμένες προσπάθειες καταφέραμε να περάσει σχετική διάταξη από τη Βουλή με την οποία οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Εργασίας εξομειώνονται με τους εργαζόμενους των Δημοτικών Επιχειρήσεων, εξασφαλίζουν τα εργασιακά τους δικαιώματα και μπαίνει τέλος στην πολύχρονη ομηρία τους» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.
Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για τη στελέχωση του Δήμου Αμαρουσίου με άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας από τις αρχές καλοκαιριού.  
Όπως σημείωσε «όλο το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας επί προηγούμενης διοίκησης ήταν μόνο δύο άνδρες», ενώ ειδική αναφορά έκανε και στο μεγάλο έλλειμμα του Δήμου σε μόνιμο προσωπικό.« Μέσα από τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ προχωρούμε στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες μας.»


«Η προσπάθεια μας δεν σταματά εδώ, συνεχίζουμε για το καλύτερο» πρόσθεσε ο κ. Δήμαρχος , «ώστε όλοι μαζί Δημοτική Αρχή και εργαζόμενοι να εργασθούμε για τον κοινό μας στόχο που είναι η προσφορά υπηρεσιών ποιότητας στους πολίτες.»


Παράλληλα ο κ. Πατούλης  προανήγγειλε ότι μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που προωθεί η Δημοτική Αρχή θα παρέχεται  η δυνατότητα σε όλους τους εργαζόμενους και τα μέλη των οικογενειών τους ετήσιου τσεκ – απ σε ιδιωτικό νοσοκομείο της πόλης, ενώ σύντομα στο Δήμο θα υπάρχει γιατρός εργασίας στον οποίο θα μπορούν να απευθύνονται οι εργαζόμενοι.


Ο κ. Δήμαρχος απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των εργαζομένων, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης κληρώθηκαν δώρα αξίας για πολλούς εργαζόμενους.     


Ευχές επίσης στους εργαζόμενους έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαραγκάκης, η Αντιδήμαρχος κα Χαλιώτη, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σταθούλης, Γαρδέλης και Ιατρίδης, ο  επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης « Μαρούσι Επόμενη Μέρα»
κ. Ηλίας Γιαννακάκος, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, o Ειδικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μιχάλης Μπάρλας και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων.


 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο