Την πλούσια συλλογή έργων ζωγραφικής από τα μέλη του ΚΑΠΗ εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στιγμιότυπα από τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής των μελών του ΚΑΠΗ από το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη.

Έργα ζωγραφικής από τα μέλη του ΚΑΠΗ που εκτίθενται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου.


 


Τα εξαίρετα έργα ζωγραφικής που εκθέτουν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κος Γιώργος Πατούλης, παρουσία της Διοίκησης του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθους μελών  και φίλων του ΚΑΠΗ.    
  
Περισσότερα από 158 έργα με πλούσια θεματολογία, δημιουργίες των μελών του Τμήματος ζωγραφικής του ΚΑΠΗ, υπό την καθοδήγηση της ζωγράφου κας Εφη Μανιάτη, που αρκετά χρόνια τώρα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της εκπαιδεύοντας στην τέχνη της ζωγραφικής τα μέλη του, απέσπασαν το θαυμασμό των παρευρισκόμενων στα εγκαίνια της έκθεσης.

Στη συλλογή των έργων αποτυπώνεται η καλλιτεχνική δημιουργία, η έμπνευση και το μεράκι των μελών του ΚΑΠΗ, τα οποία εξήρε ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης, συγχαίροντας τις δημιουργούς, αλλά και το προσωπικό του ΚΑΠΗ για την υποστήριξη και την αγάπη με τα οποία περιβάλουν τα μέλη του. « Στο ΚΑΠΗ Αμαρουσίου μαζί με την παροχή υπηρεσιών στους τομείς της υγείας, της κοινωνικοποίησης, και της ασφάλειας, παρέχουμε την ευκαιρία στα μέλη του να εκφράζονται δημιουργικά, να νοιώθουν ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας και να βρίσκουν δημιουργική διέξοδο στο ελεύθερο χρόνο τους. Με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια να στηρίζουμε τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν στην καθημερινότητά τους» υπογράμμισε ο κος Πατούλης.  

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 και θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 20:00.

Τα δύο τμήματα ζωγραφικής του ΚΑΠΗ που απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του  λειτουργούν κάθε Παρασκευή 10:00 – 12:00 και κάθε Τρίτη 16:00 – 18:00 και αποτελούν τμήμα των ομάδων Εργοθεραπείας.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο