Την πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληνιών Αμαρουσίου «Ο Νόστος» έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


 
Ευχές και μήνυμα αλληλεγγύης απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμαορυσίου Γ. Πατούλης, στους παρευρισκομένους της εκδήλωσης.
|download file .jpg 91KB|


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, αριστερά με τους δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Σμυρνή, και Δημήτρη Καρλαύτη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλα Αλεπού. Δεξιά με τον πρόεδρο του Συλλόγου ʼρη Κουζέλη, τη γραμματέα Νίτσα Τριχάκη, και το μέλος του ΔΣ Βαγγέλης Παρθένης.
|download file .jpg 74KB|


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε στα γραφεία του ο Σύλλογος Μυτιληνιών Αμαρουσίου & Όμορων Δήμων «Ο Νόστος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Ο Δήμαρχος, συντροφιά με τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους μία καλή και δημιουργική χρονιά, και για το σύλλογο καλή επιτυχία στις προσπάθειες και επιδιώξεις του.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο κ. Πατούλης, απηύθυνε μήνυμα αλληλεγγύης στα μέλη του συλλόγου καλώντας όλους, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να απλώσουν χείρα βοηθείας στους συνανθρώπους τους. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο έργο του συλλόγου επαινώντας τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει.


Στην εκδήλωση παρόντες ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλας Αλεπούς, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, και Δημήτρης Σμυρνής. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο