Την πίτα του για το 2011 έκοψε ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Τα Ανάβρυτα»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης με την πρόεδρο του συλλόγου Μίκα Κάββαλου – Πετρούτσου, λίγο προτού κόψει την πίτα.
|download file .jpg 126Kb|


Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Τα Ανάβρυτα» εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, παρόντων, επίσης, δημοτικών συμβούλων, μελών και φίλων του συλλόγου.


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα, ο κ. Κατσιγιάννης, εκ μέρους του Γιώργου Πατούλη, ευχήθηκε προσωπική ευημερία και πρόοδο σε όλους τους παρευρισκομένους, αλλά και κάθε επιτυχία στις δραστηριότητες και επιδιώξεις του συλλόγου.


Με τη σειρά της η πρόεδρος του συλλόγου Μίκα Κάββαλου – Πετρούτσου, αφού ανταπέδωσε τις ευχές της προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου, ευχαρίστησε τον κ Κατσιγιάννη, τους παρευρισκομένους δημοτικούς συμβούλους, και γενικά όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, ενώ ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου για τη γόνιμη συνεργασία και τη συμβολή τους στην προσπάθεια για την ευόδωση των στόχων του.

Μετάβαση στο περιεχόμενο