Την πίτα του αθλητικού ομίλου «Τρίτων» έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, παρουσία μελών και φίλων του

Print Friendly, PDF & Email

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού ομίλου «Τρίτων» Αμαρουσίου και μαζί στη βράβευση αθλητών και αθλητριών του για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, με σύσσωμη εκπροσώπηση από αθλητές, προπονητές, μέλη του συλλόγου και δημοτικούς συμβούλους, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνεχάρη όλους του συντελεστές των τμημάτων και των ακαδημιών, όπως και το Δ.Σ του ομίλου για το έργο τους, τις επιτυχίες και τις διακρίσεις των αθλητών του ομίλου στην υδατοσφαίριση και στην κολύμβηση.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ομίλου Αναστασία Μέτσιου, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, για τη σταθερή υποστήριξη και την πολύχρονη προσφορά του στον όμιλο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Δημήτρης Καρλαύτης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Σμυρνής, μέλη του Δ.Σ, προπονητές, αθλητές και φίλοι του ομίλου.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου, παρουσία μελών του Δ.Σ και φίλων του.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο