Την παρουσίαση των έργων και των δεξιοτήτων από τους σπουδαστές του σχολικού συγκροτήματος 1ο ΕΠΑΛ, 2ο ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ με τη στήριξη του 3ου ΣΕΚ Αμαρουσίου χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση των έργων και των δεξιοτήτων από τους σπουδαστές του σχολικού συγκροτήματος 1ο ΕΠΑΛ, 2ο ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ με τη στήριξη του 3ου ΣΕΚ Αμαρουσίου.


Τις δεξιότητες και τα έργα τους παρουσίασαν οι σπουδαστές του σχολικού συγκροτήματος 1ο ΕΠΑΛ , 2ο ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ με τη στήριξη του 3ου Σχολικού Εργαστηριακού Κέντρου Αμαρουσίου (3ο ΣΕΚ Αμαρουσου),στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, ενόψει της ολοκλήρωσης της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.


Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, εκφράζοντας την ενεργή συμπαράσταση και στήριξή του στη σχολική κοινότητα, σημειώνοντας ότι στη σημερινή δύσκολη εποχή για τη επαγγελματική αποκατάσταση, η απόκτηση ειδικότητας και η εξειδίκευση είναι σημαντικά εφόδια για το «ταξίδι» των νέων στον επαγγελματικό στίβο και στο σχολικό συγκρότημα παράγεται ουσιαστικό έργο και παρέχεται άρτια τεχνική εκπαίδευση στους σπουδαστές του.


Αντίστοιχα των ειδικοτήτων τους ήταν τα έργα και οι δεξιότητες που παρουσίασαν οι σπουδαστές.
Από το 1Ο ΕΠΑΛ, παρουσιάσεις πραγματοποίησαν τα τμήματα:
Των Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, των Βοηθών Νοσηλευτών και των Βρεφονηπιοκόμων.
Από το 2ο ΕΠΑΛ, παρουσίαση έγινε από τον Τομέα Μηχανολογίας -Τμήμα  Οχημάτων, με την κατασκευή αυτοκινήτου τύπου Καρτ και την κατασκευή  ανεμογεννήτριας.
Και από το ΕΠΑΣ, παρουσίασαν τις δεξιότητες και τα έργα τους τα τμήματα Κομμωτικής και Αισθητικής Τέχνης, των Βοηθών Φαρμακείου και των Τεχνιτών Αερίων Καυσίμων.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Διευθύντρια του 3ου ΣΕΚ Αμαρουσίου κα Αναστασία Μακελαράκη, ο Διευθυντής του ΕΠΑΣ κος Ευάγγελος Αρώνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων κος Μιχάλης Μπικάκης και ο Γενικός Γραμματέας κος Βασίλης Μπούρας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο