Την παρουσίαση της εργασίας των μαθητών των εκπαιδευτηρίων Δούκα για την οικολογική και ανεμπόδιστη μετακίνηση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η συμβολή σας για το μέλλον της πατρίδας μας είναι καθοριστική και οφείλουμε όλοι να ακούσουμε τη φωνή σας, προκειμένου να κτίσουμε ένα καλύτερο αύριο      

Την αμέριστη υποστήριξή του στους μαθητές του γυμνασίου των εκπαιδευτήριων Δούκα που συμμετέχουν στην εκστρατεία οικολογικής μετακίνησης Ecomobility  2017, εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, κατά την παρουσίαση της εργασίας τους  στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαϊς.

Οι μαθητές συμμετείχαν  δυναμικά για μια ακόμη χρονιά στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών στο ζήτημα της οικολογικής και ανεμπόδιστης μετακίνησης, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι το σχολείο παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της συλλογικής κουλτούρας στις τοπικές κοινωνίες.
Στέλνοντας πολλαπλά και διαφορετικά μηνύματα όχι μόνο στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, αλλά και σε όλους εμάς τους απλούς πολίτες, υπογράμμισαν ότι «για να αλλάξουμε τον κόσμο γύρω μας πρέπει προηγουμένως να αλλάξουμε τους εαυτούς μας. Να υιοθετήσουμε μια οικολογική συνείδηση και να αναθεωρήσουμε εσφαλμένες νοοτροπίες και συμπεριφορές.»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης επιβράβευσε τα παιδιά για τη συμμετοχή τους σε δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, που προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, καθώς επίσης και την υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος κα Σοφία Σερδάρη και τον Διευθυντή του σχολείου κ. Αντώνη Ψυρή για την επιτυχία του προγράμματος.
«Είμαστε σταθερά δίπλα σας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ενεργά τις πρωτοβουλίες και τη συμμετοχή σας σε τέτοιες δράσεις. Η συμβολή σας για το μέλλον της πατρίδας μας είναι καθοριστική και οφείλουμε όλοι να ακούσουμε τη φωνή σας. Με συνεργασία, εποικοδομητικό διάλογο και σύνθεση απόψεων και προτάσεων μπορούμε όλοι μαζί να βρούμε τις βέλτιστες λύσεις, προκειμένου να κτίσουμε ένα καλύτερο αύριο» σημείωσε μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στους μαθητές ο κ. Πατούλης.      

Πολλά  συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά απηύθυνε και η καθηγήτρια τους Σοφία Σερδάρη για την εξαιρετική τους παρουσίαση, αλλά κυρίως για την ωριμότητα με την οποία προσέγγισαν το ζήτημα της οικολογικής και ανεμπόδιστης μετακίνησης που αποτελεί, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, προϋπόθεση για την ποιότητα ζωής στα σύγχρονα αστικά κέντρα.

Οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου που συμμετέχουν φέτος στο πρόγραμμα είναι οι: Ζώτος Βασίλης, Περρή Βαρβάρα, Αναστασίου Μαρία, Μαυρογεώργου Βασιλική, Θεοδωρικάκου Χριστίνα, Τσαπανίδη Νίκη, Λαΐου Σταυρούλα, Χιωτάκη Αλτα, Σαξώνη Φωτεινή.

 

Σχετικά αρχείαΤην παρουσίαση της εργασίας των μαθητών των εκπαιδευτηρίων Δούκα για την οικολογική και ανεμπόδιστη μετακίνηση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (1)


Την παρουσίαση της εργασίας των μαθητών των εκπαιδευτηρίων Δούκα για την οικολογική και ανεμπόδιστη μετακίνηση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (2)


Την παρουσίαση της εργασίας των μαθητών των εκπαιδευτηρίων Δούκα για την οικολογική και ανεμπόδιστη μετακίνηση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (3)


Την παρουσίαση της εργασίας των μαθητών των εκπαιδευτηρίων Δούκα για την οικολογική και ανεμπόδιστη μετακίνηση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο