Την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας γιόρτασαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Οφείλουμε πολλά στη δική σας γενιά και σας ευχαριστούμε που κρατήσατε ζωντανές και αναλλοίωτες τις παραδόσεις της πατρίδας μας για να μπορούμε εμείς σήμερα να τις μεταλαμπαδεύσουμε στους νέους μας

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, δημιουργώντας μία ευχάριστη και ζεστή συντροφιά, με πολύ χορό και τραγούδι, σε γνωστό κέντρο στην Πάρνηθα.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ υποδέχτηκαν  με ενθουσιασμό τον κ. Πατούλη, ο οποίος αντάλλαξε θερμό προσωπικό χαιρετισμό με καθένα από τους παριστάμενους.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των μελών στην εορταστική εκδήλωση, αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο ίδιος είναι αρωγοί και συμπαραστάτες στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και μας δίδαξαν αρχές και αξίες.
«Στηρίζουμε όλους εσάς μέλη της τοπικής κοινωνίας μας. Σε εσάς   οφείλουμε αυτό που είμαστε σήμερα, εσείς μας  δώσατε τα εφόδια πνευματικά και ψυχικά. Οφείλουμε πολλά στη δική σας γενιά και σας ευχαριστούμε που κρατήσατε ζωντανές και αναλλοίωτες τις παραδόσεις της πατρίδας μας για να μπορούμε εμείς σήμερα να τις μεταλαμπαδεύσουμε στους νέους μας.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε στο πλευρό σας και θα πράξουμε ότι είναι δυνατόν, για να έλθουν καλύτερες μέρες για τη χώρα μας»
υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ανέφερε ότι θα συνεχιστεί το πρόγραμμα εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο χώρο του ΚΑΠΗ, ικανοποιώντας το αίτημα πολλών μελών.
Ιδιαίτερη συγκινητική ήταν η στιγμή για τους εργαζόμενους του ΚΑΠΗ, όταν  ο κ. Πατούλης τους αποκάλεσε «λειτουργούς του χώρου», που με περίσσευμα ψυχής και αντοχής προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα μέλη.

Καλωσόρισμα προς τους παριστάμενους απηύθυνε επίσης η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα, ενώ παρέστησαν επίσης η Αντιπρόεδρος κα Κατερίνα Ιωάννου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Πέτρος Κόνιαρης.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας


Στιγμιότυπο 2 από τη γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας


Στιγμιότυπο 3 από τη γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Μετάβαση στο περιεχόμενο