Την ομάδα μπάσκετ του Γ. Σ. Αμαρουσίου υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 111KB|

 


Κοντά στην ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου για να την συγχαρεί για την μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στους ομίλους της Ευρωλίγκα, βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης υποδέχθηκε την αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», κατά την επιστροφή της από το Βερολίνο, όπου μπορεί μεν να έχασε με 5 πόντους από την ʼλμπα Βερολίνου, αλλά με τη διαφορά των 9 πόντων που είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι, προκρίθηκε στους ομίλους της Ευρωλίγκα.
 
Το παρόν στο αεροδρόμιο έδωσαν και οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Ν. Πέππας και Π. Καλογρίδης, αλλά και ο Β. Κάββαλος, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο Βερολίνο. Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα και τόνισε: «Για μια ακόμη φορά το Μαρούσι έκανε την πόλη περήφανη. Αλλά η επιτυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη και για το Ελληνικό μπάσκετ, που θα έχει και 3η ομάδα στην Ευρωλίγκα. Όπως έχουμε πει, ως Δημοτική Αρχή είμαστε δίπλα στην ομάδα με στόχο να την οδηγήσουμε σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες».

       

           


Μετάβαση στο περιεχόμενο