Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 δεντροφυτεύουμε στο Πεντελικό: 5η Εθελοντική Αναδάσωση Σ.Π.Α.Π

Print Friendly, PDF & Email
 


Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 στις 10 π.μ. συνεχίζεται η προσπάθεια του Συνδέσμου  Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος με την 5η Εθελοντική Αναδάσωση που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου, τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.


Μετά την οριστική ματαίωση της 4ης Αναδάσωσης την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013, όλοι μαζί δίνουμε δυναμικό «παρών» στην τελευταία δεντροφύτευση της χρονιάς!


Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας, βάζοντας ο καθένας μας το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.


Όλοι μαζί εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης, τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.


Σημείο συνάντησης: Παραπλεύρως του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.


Όσοι εθελοντές δεν χρησιμοποιήσουν το Ι.Χ. για τη μετακίνησή τους, μπορούν να μεταβούν στο σημείο συνάντησης με λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου που θα αναχωρήσουν στις 9:30 π.μ. από το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι).


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 213 2038349 – 104 – 105 – 327 και το Σαββατοκύριακο στο τηλ. 213 2038000.


Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τις αναλυτικές οδηγίες φύτευσης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο