Την κυπελούχο και πρωταθλήτρια ομάδα ανδρών του πρωταθλήματος Μπέιζμπολ Ελλάδας 2013, του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004» βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΠ. Γαρδέλη με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004», Πανάρετο Χριστόδουλο, τον Αντιπρόεδρο Ν. Σκιαδά το Γεν. Γραμματέα Ν. Δεπούντη, τους προπονητές και τους αθλητές κατά τη βράβευση της ομάδας από το Δημοτικό Συμβούλιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Μπείζμπολ Ελλάδας 2013.


Την κυπελούχο και πρωταθλήτρια ομάδα Μπέιζμπολ ανδρών του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004» στο φετινό πρωτάθλημα Ελλάδας βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, στη τακτική συνεδρίασή του, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013.


Η σημαντική αυτή διάκριση της Μαρουσιώτικης ομάδας του Μπέιζμπολ, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από αξιόλογες κατακτήσεις και διακρίσεις. H ομάδα του Μπέιζμπολ ανδρών διαγράφοντας σταθερή ανοδική πορεία έχει ανακηρυχθεί επτά φορές  πρωταθλήτρια ομάδα Ελλάδας.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης απονέμοντας τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου κο Πανάρετο Χριστόδουλο, ως μία συμβολική κίνηση  επιβράβευσης των μελών του Δ.Σ., των προπονητών, και ιδιαίτερα των αθλητών για τη μεγάλη αθλητική τους επιτυχία, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια που για ακόμη μία φορά έκαναν με την επιτυχία τους υπερήφανη την πόλη του Αμαρουσίου.
«Το Μαρούσι συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας μέσα από την δική σας προσπάθεια. Ο Δήμος Αμαρουσίου, αλλά και ο ίδιος προσωπικά θα βρισκόμαστε στο πλευρό σας, υποστηρίζοντας με το αμέριστο ενδιαφέρον μας την αθλητική σας προσπάθεια. Σας ευχόμαστε να έχετε και άλλες πολλές λαμπρές επιτυχίες, κατακτώντας πάντα το βάθρο των νικητών.»


Παρόντες στη βράβευση εκτός από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ήταν ο Αντιπρόεδρος Σκιαδάς Νικόλαος, ο Γεν. Γραμματέας Δεπούντης Νικόλαος, ο προπονητής Λεμπέσης Κωνσταντίνος, ο βοηθός προπονητή Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος και οι αθλητές: Κιουρτζόγλου Κυριάκος – αρχηγός της ομάδας, Λεμπέσης Γεώργιος, Παπαευαγγελίου Ευάγγελος, Λιώμης Δημήτριος, Σαντάνα Μιγκέλ, Ρανσέλ Μέχια, Σκιαδάς Γεώργιος, Φυρογένης Γεώργιος, Κασσίμης Θεόδωρος, Ρασούλ Αχτάρ, Χατζηκυριάκος Δημήτριος, Θεοδωρίδης Αθανάσιος και Δεπούντης Μαρίνος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο