Την κωμωδία καταστάσεων «Τα παιδιά θα ‘ρθούνε στις 8» απόλαυσαν οι φίλοι του θεάτρου στο Καλοκαιρινό Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπα από τη θεατρική παράσταση με τους πρωταγωνιστές Α. Ρήγα, και Β. Ανδρίτσου, επί σκηνής.


Με τη θεατρική παράσταση«Τα παιδιά θα ‘ρθούνε στις 8», μία κωμωδία καταστάσεων με έντονο το στοιχείο της σάτιρας και αρκετές δραματουργικές δόσεις stand up comedy, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τη Βασιλική Ανδρίτσου, συνεχίστηκε το Καλοκαιρινό Πολιτιστικό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου που άνοιξε αυλαία στις 25 Ιουνίου 2013 στο Αμαλίειο και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2013 παρουσιάζοντας μία ποικιλία θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων.


Οι θεατές απόλαυσαν μία παράσταση που πραγματεύεται το σύγχρονο τρόπο ζωής και τις ανθρώπινες σχέσεις στην εποχή μας με τους πρωταγωνιστές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής και να κερδίζουν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.


Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται όλον τον Ιούλιο με τις εμφανίσεις της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, του Παύλου Παυλίδη, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Αλκίνοου Ιωαννίδη, της Ελένης Βιτάλη, ενώ στο θεατρικό πρόγραμμα θα παρουσιαστούν οι παραστάσεις «Ο Μάικ ο φασολάκης», «Ο Επιθεωρητής» και «Ο Αίσωπος κάτι έχει να σας πει» σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, από την ομάδα «Κιβωτός».


Προπώληση εισιτηρίων θεατρικών παραστάσεων:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης


Προπώληση εισιτηρίων συναυλιών:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Στο περίπτερο της viva.gr στο Τhe Mall Athens
Μέσω internet από το http://www.viva.gr/ Τηλέφωνο 11876
Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης.


Εισιτήρια ανήμερα της κάθε εκδήλωσης θα πωλούνται βάσει διαθεσιμότητας και στα εκδοτήρια στο Αμαλίειο (Λεωφ. Κηφισίας 219).


Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων των εκδηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321, στο τηλ. 213 2038350 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.

Μετάβαση στο περιεχόμενο