Την κλοπή ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Νέας Πεντέλης απέτρεψαν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.)

Print Friendly, PDF & Email
 


Εργαζόμενοι στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) στην πλατεία Νέας Πεντέλης απέτρεψαν την κλοπή μηχανήματος αυτόματης ανάληψης χρημάτων της Εθνικής Τράπεζας που αποπειράθηκαν να κλέψουν άγνωστοι τα ξημερώματα.


Οι δράστες που επέβαιναν σε τζιπ μεγάλου κυβισμού έδεσαν με ιμάντες και προσπάθησαν να αποκολλήσουν το Α.Τ.Μ. που βρίσκεται 50  μέτρα περίπου από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου.    


Η άμεση επέμβαση όμως  των εργαζόμενων που μόλις αντιλήφθηκαν την απόπειρα κλοπής του Α.Τ.Μ. άναψαν τους φάρους των πυροσβεστικών οχημάτων έτρεψε σε φυγή τους δράστες.


Στη συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο τζιπ επέβαιναν δύο με τρία άτομα.


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αντέδρασε άμεσα μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός απονείμοντας τα εύσημα στα στελέχη του Κέντρου Επιχειρήσεων του Συνδέσμου για την ταχύτατη και επιτυχημένη επέμβασή τους, που αναδεικνύει την καθοριστική σημασία  που έχει η Πολιτική Προστασία σε κάθε είδους συμβάν που πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα και όχι μόνο στην αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο