Την κάρτα προνομίων του Δήμου Artemis Card για χρήση από τους εργαζομένους του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στους εκπροσώπους του Σωματείου τους

Print Friendly, PDF & Email

Την κάρτα προνομίων του Δήμου Αμαρουσίου Artemis Card για χρήση από τους εργαζομένους του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, κατόπιν σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με γνώμονα την εξυπηρέτηση και στήριξη των εργαζομένων του νοσοκομειακού ιδρύματος.

Με την ευκαιρία της παράδοσης των καρτών στον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Νίκος Μαλίνογλου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, δήλωσε: «Αναγνωρίζοντας την προσφορά των εργαζομένων του νοσοκομείου στους κατοίκους της πόλης και με διάθεση να στηρίξουμε την εργασία τους, με απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου διευρύναμε την έκδοση της κάρτας προνομίων του Δήμου μας παρέχοντας σε περισσότερα από 65 άτομα σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και τις επιχειρήσεις της πόλης μας, τα προνόμια της Artemis Card. Με τον τρόπο αυτό δείχνουμε έμπρακτα την ευαισθησία και το ενδιαφέρον μας για το προσωπικό του νοσοκομείου».

Η Artemis Card αποτελεί μια σημαντική παροχή του Δήμου μας προς τους κατοίκους και δημότες της πόλης και προσφέρει στους κατόχους της σημαντικά προνόμια όπως δωρεάν είσοδο σε πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου, σημαντική έκπτωση στα προγράμματα του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου, έκπτωση έως και 30% στα συνεργαζόμενα εμπορικά καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου του Δήμου, έκπτωση σε ασφαλιστικά προγράμματα με συγκριτικά πλεονεκτήματα, δωρεάν ιατρικές επισκέψεις καθημερινά καθώς και ιατρικές υπηρεσίες με σημαντικά χαμηλότερο κόστος, σε συγκεκριμένα νοσηλευτήρια όπως και δωρεάν μεταφορά με τα μέσα μεταφοράς της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή ευχών ανάμεσα στις δύο πλευρές για τις γιορτές του Πάσχα.
 

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, παραδίδοντας τις Artemis Card στους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Ν. Μαλίνογλου, και Δ. Κυριαζίδη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο