Την εξέλιξη των έργων οδοποιίας στο Ψαλίδι επέβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τους υπεύθυνους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και κατοίκους στο σημείο εκτέλεσης των έργων στο Ψαλίδι.


Στιγμιότυπο από την ολοκλήρωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης της οδού


Την εκτέλεση των έργων οδοποιίας στην οδό Χαλκιδικής στο Ψαλίδι από το ύψος της οδού Λακωνίας έως την οδό Κυρίλλου, επέβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δημήτρη Σμυρνή, και υπηρεσιακούς παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα σημεία όπου διεξάγονται έργα οδοποιίας στην πόλη.


Συγκεκριμένα, τα συγκεκριμένα έργα διαμόρφωσης και ασφαλτόστρωσης που βρίσκονται σε εξέλιξη, αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αμέσως επόμενες ημέρες. Το έργο θα ολοκληρωθεί με τη διαμόρφωση των πεζοδρομίων εκατέρωθεν της οδού, εργασίες που θα ενταχθούν σε επόμενη εργολαβία του Δήμου.


Μετά το πέρας της επίσκεψης του στα υπό εκτέλεση έργα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνομιλώντας με κατοίκους της περιοχής, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευόδωση των προσπαθειών της Διοίκησης του Δήμου για τα έργα οδοποιίας που η πόλη έχει ανάγκη. «Είμαστε ευτυχείς που σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά περίοδο, χάρη στις επίμονες και στυστηματικές προσπάθειές μας, τα έργα συνεχίζονται στις γειτονιές του Αμαρουσίου. Μετά τα αποχετευτικά έργα, με τα έργα οδοποιίας ολοκληρώνουμε τις παρεμβάσεις μας στο Ψαλίδι σε επίπεδο των υποδομών στη συγκεκριμένη γειτονιά βελτιώνοντας τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων»


Σε στάδιο κατακύρωσης των δημοπρασιών και ανάδειξης των αναδόχων από την Περιφέρεια Αττικής βρίσκονται και άλλες εργολαβίες για έργα οδοποιίας στην πόλη, οι οποίες με την ολοκλήρωση των διαδικασιών θα ξεκινήσουν άμεσα να εκτελούνται.


Τα συγκεκριμένα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διάφορες γειτονιές εντάσσονται στο πρόγραμμα οδοποιίας που έχει προγραμματίσει ο Δήμος με στόχο τον εξωραϊσμό της πόλης και την αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο