Την εξέλιξη των εργασιών κατασκευής του νέου κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο Αμαρουσίου επέβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τους κατασκευαστές στο χώρο του εργοταξίου.
|download file .jpg 102 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με υπηρεσιακούς παράγοντες και τους κατασκευαστές του έργου.
|download file .jpg 115 KB|


 
|download file .jpg 139 KB||download file .jpg 101 KB|
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου.


Την πορεία των εργασιών, οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο του καλουπώματος, για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο Αμαρουσίου στην περιοχή της Κοκκινιάς, επέβλεψε με επιτόπια επίσκεψή του και για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενάμισι μήνα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από  αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.


Κατά την επίσκεψή του στο εργοτάξιο, ο κ. Πατούλης συνομίλησε με τους κατασκευαστές του έργου, ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών, οι οποίες εκτελούνται εντός του προδιαγεγραμμένου χρονοδιαγράμματος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τον εντατικό ρυθμό ολοκλήρωσης του έργου.


Βρισκόμαστε ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στο να παραδώσουμε στους κατοίκους της Κοκκινιάς και ευρύτερα στη νεολαία της πόλης μας ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο και χώρο πολλαπλών χρήσεων, που θα ενισχύσει τις αθλητικές υποδομές του Αμαρουσίου, προσφέροντας, παράλληλα, στους κατοίκους όλων των ηλικιών ακόμη περισσότερες διεξόδους άθλησης και ψυχαγωγίας. Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, ως Δημοτική Αρχή είχαμε ξεκαθαρίσει ότι ο αθλητισμός και η προσφορά δημιουργικών διεξόδων ενασχόλησης στον ελεύθερο χρόνο, είναι στην κορυφή της λίστας με τις προτεραιότητές μας, πράγμα και που αποδεικνύουμε. Πολύ σύντομα το κλειστό γυμναστήριο στην Κοκκινιά θα είναι γεγονός και η πόλη του Αμαρουσίου θα διαθέτει ένα ακόμα αθλητικό στολίδι‘ δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο