Την εξέλιξη της διαδικασίας για την ανέγερση του νέου σχολικού συγκροτήματος που θα στεγάσει το 8ο Γυμνάσιο & 9ο Λύκειο συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Σύλλογο Γονέων του 9ου Λυκείου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο του Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων κα Κηδεμόνων του 9ου Λυκείου Ελ. Θωμά, τον Αντιπρόεδρο Αλ. Πάγκα και το μέλος Κατ. Μανούσακα, παρόντων των Αντιδημάρχων Ν. Πέππα, Δ. Σμυρνή και του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτη.


Την πορεία εξέλιξης των διαδικασιών για την ανέγερση του νέου σχολικού συγκροτήματος που θα στεγάσει το 8ο Γυμνάσιο & 9ο Λύκειο στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Λυκείου Αμαρουσίου.


Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου συμμετείχαν επίσης  εκ μέρους της Διοίκησης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης και υπηρεσιακοί παράγοντες.


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης κατά την ενημέρωση που πραγματοποίησε στο Δ.Σ. του Συλλόγου ανέφερε ότι η διαδικασία για την ανέγερση του νέου σχολικού συγκροτήματος εξελίσσεται κανονικά και στην παρούσα φάση βρίσκεται προς έγκριση στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και ακολούθως μετά την υπογραφή από τον Υπουργό κο Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, θα προχωρήσουν όλες οι  προβλεπόμενες διαδικασίες.


Παράλληλα, ο κος Πατούλης ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Συλλόγου   διαβεβαίωσε τα μέλη του, ότι άμεσα θα διαμορφωθεί μέρος του οικοπέδου, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως προαύλιος χώρος των σχολείων μέχρι να ανεγερθεί το νέο σχολικό συγκρότημα, ενώ τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου θα επιληφθούν άμεσα των μικροεπισκευών που έχει ανάγκη το σχολείο.


Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ελένη Θωμά, ο Αντιπρόεδρος κος Αλφόνσο Πάγκας και τα μέλος κα Κατερίνα Μανούσακα ευχαρίστησαν θερμά τον κο Πατούλη για το ενδιαφέρον του και την άμεση ανταπόκρισή του στα αιτήματα του Συλλόγου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο