Την εξέλιξη κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο επίβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο για να διαπιστώσει από κοντά την πρόοδο των εργασιών  κατασκευής του νέου κλειστού γυμναστηρίου.
|download file .jpg 128Kb|


Την πρόοδο των εργασιών για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο στην περιοχή της Κοκκινιάς επίβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με επιτόπια επίσκεψή του, συνοδευόμενος από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Η κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου βρίσκεται στο στάδιο ανέγερσης του 1ου ορόφου, ενώ η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται το καλοκαίρι.  Είναι μία ακόμη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής που υλοποιείται στο πλαίσιο της δημιουργίας νέων χώρων άθλησης, αλλά και βελτίωσης και αξιοποίησης των ήδη υπαρχόντων στην πόλη.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Πατούλης ικανοποιημένος από την εξέλιξη του έργου δήλωσε:
«Σύντομα οι κάτοικοι  του Ανατολικού Αμαρουσίου και οι μαθητές της πόλης μας θα έχουν ένα νέο σύγχρονο χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας αντάξιο των προσδοκιών τους.  
Η ενίσχυση και η βελτίωση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας είναι προτεραιότητα για εμάς, καθώς θέλουμε οι νέοι μας να έχουν στη διάθεσή τους μία ευχάριστη διέξοδο άθλησης και ψυχαγωγίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο