Την ετήσια γενική συνέλευσή του πραγματοποίησε ο Περιβαλλοντικός – Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου ΚΑΤ Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Την ετήσια τακτική γενική συνέλευσή τους πραγματοποίησαν τα μέλη του Περιβαλλοντικού – Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου ΚΑΤ Αμαρουσίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου παρόντων εκπροσώπων της Διοίκησης του Δήμου.

Εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, στη συνέλευση, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α) Νίκος Πέππας, μετέφερε τους χαιρετισμούς του, και διαβεβαίωσε το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του συλλόγου ότι ο Δήμος σταθερά στηρίζει το έργο του αλλά και τη γειτονιά του Αγίου Νικολάου επισημαίνοντας ότι οι πόρτες των γραφείων της Διοίκησης είναι πάντοτε ανοικτές για να συζητήσουν όποια τυχόν ζητήματα τους απασχολούν ή όποια προβλήματα αντιμετωπίζει η γειτονιά, και να βρεθούν λύσεις προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής των κατοίκων.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών της γενικής συνέλευσης, τα μέλη έκοψαν την πίτα του Συλλόγου για το 2018 ανταλλάσσοντας ευχές για υγεία και ευημερία το νέο έτος.

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευθύμης Τσίγκας και Πέτρος Κόνιαρης.

 

Σχετικά αρχείαΤην ετήσια γενική συνέλευσή του πραγματοποίησε ο Περιβαλλοντικός – Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου ΚΑΤ Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο