Την ετήσια εκδήλωση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην ετήσια εκδήλωση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος παραβρέθηκε ως επίσημος προσκεκλημένος  ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017. 

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης τόνισε την ανάγκη προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, επισημαίνοντας ότι «όλοι θα πρέπει να είμαστε σύμμαχοι στην καθημερινή «μάχη»  για την προάσπιση του περιβάλλοντος και την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης».

Σημείωσε επίσης ότι στηρίζει το φιλοθηραματικό έργο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και τις δραστηριότητες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, υπογραμμίζοντας τον ουσιαστικό ρόλο τους στη διαχείριση και προστασία του περιβάλλοντος. Το κυνήγι- πρόσθεσε- είναι μία νόμιμη δραστηριότητα που ασκείται μέσα στο αυστηρό νομικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας και του Ελληνικού δασικού κώδικα.         

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, των Κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, καθώς και δεκάδες Βουλευτές.

 

Σχετικά αρχείαΤην ετήσια εκδήλωση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο