Την εθελοντική προσφορά του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον πατέρα Σαράντη Σαράντη του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, μέλη της Διοίκησης και πλήθος μελών και φίλων του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει θερμό χαιρετισμό μαζί με τις ευχές του για το 2014 στα στελέχη, και τα μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.


Την προσφορά του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού εξήρε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 60 χρόνων από της ιδρύσεως του, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.


Παρουσία μελών της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, της Περιφερειακής Εφόρου κας Θάλειας Ξηρομερίτου, της Προέδρου του Τοπικού Τμήματος κας Αγγελικής Κόκκαλη, της Εφόρου κας Μάνιας Ρήγα, στελεχών όλου του κλάδου και φίλων του οδηγισμού, ο πατέρας Σαράντης Σαράντης του Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.


Στο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης αναφέρθηκε στις εξαιρετικές πρωτοβουλίες και δράσεις που αναλαμβάνει το Τοπικό Τμήμα Οδηγισμού, στο πλαίσιο των δράσεων του Σώματος, ώστε το Μαρούσι να ακούγεται σε όλη την Ελλάδα.
Ειδική αναφορά έκανε στην αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, εξαίροντας την εθελοντική συμμετοχή των στελεχών και  μελών του Οδηγισμού στις κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος Αμαρουσίου, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες τους για τη συμμετοχή και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Κόκκαλης, Δημήτρης Σμυρνής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Αθανάσιος Βελής, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Ελευθέριος Μαγιάκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο