Την επιτυχημένη παραγωγή «Το μεγάλο μας τσίρκο» της θεατρικής ομάδας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού απόλαυσαν εκατοντάδες θεατές στο Φεστιβάλ Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Στιγμιότυπα από την παράσταση «Το μεγάλο μας τσίρκο» που ανέβηκε στο Αμαλίειο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου.H ορχήστρα των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου, επιμελήθηκε τη μουσική υπόκρουση της παράστασης.


Η υπόκλιση του σκηνοθέτη και ηθοποιού Αντ. Περπινιά, μαζί με τη θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού με το τέλος της παράστασης.


 


Την επιτυχημένη παράσταση «Το μεγάλο μας τσίρκο», βασισμένη στο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη, παρουσίασε ενώπιον εκατοντάδων θεατών στο Αμαλίειο αμφιθέατρο η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου πλαισιωμένη από την ορχήστρα καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου.


Έπειτα από μία μακρόχρονη επιτυχημένη διαδρομή με σταθμούς διάφορους τόπους και χώρους πολιτισμού, η παράσταση σε σκηνοθεσία του Αντώνη Περπινιά, συναντήθηκε στο φετινό φεστιβάλ και με το κοινό του Αμαλιείου.


Οι παριστάμενοι απόλαυσαν το σημαντικό αυτό έργο αφιερωμένο στο δημιουργό του Ιάκωβο Καμπανέλλη, που «έφυγε» πριν από τρία χρόνια. Το έργο που διατρέχει την ελληνική ιστορία μέχρι την εποχή του Πολυτεχνείου, έρχεται σήμερα 41 χρόνια μετά να είναι το ίδιο επίκαιρο.


Τους ρόλους κράτησαν οι ηθοποιοί και δάσκαλοι της ομάδας: Αντώνης Περπινιάς, Μαρίνα Μπακοπούλου μαζί με 40 μέλη της θεατρικής ομάδας.


Τη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Σταύρος Ξαρχάκος, και τη σκηνοθεσία ο Αντώνης Περπινιάς.


Τη μουσική επιμέλεια είχε η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου, την ευθύνη της διδασκαλίας των τραγουδιών είχε η κα Μαίρη Ζούρα και βοηθός σκηνοθέτη ήταν η Μαρίνα Μπακοπούλου.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο