Την έναρξη των εργασιών του πολυιατρείου MEDIFIRST στο Μαρούσι χαιρέτισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Την έναρξη των εργασιών του πολυιατρείου MEDIFIRST στο Μαρούσι χαιρέτισε ο Γιώργος Πατούλης, υπό τη διπλή ιδιότητά του ως Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. 
Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, μίλησε για τη σημασία της πρόληψης στη διατήρηση της καλής Υγείας των πολιτών αλλά και τον καθοριστικό ρόλο της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση όποιας παθολογίας.

Τις εγκαταστάσεις του νέου πολυιατρείου εγκαινίασε ο Πρόεδρος της ACHMEA, μητρικής της Interamerican, Willem van Duin. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Γιάννης Καντώρος, μίλησε για τις συνθήκες που διαμορφώνονται στην Ελλάδα για την Υγεία.

Το νέο MEDIFIRST του Ομίλου Interamerican έχει τις εγκαταστάσεις του στον Παράδεισο Αμαρουσίου και συμπληρώνει το πρώτο πολυιατρείο στα νότια προάστια καλύπτοντας τις ανάγκες σε πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας των κατοίκων των βορείων προαστίων.

 

Σχετικά αρχείαΤην έναρξη των εργασιών του πολυιατρείου MEDIFIRST στο Μαρούσι χαιρέτισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γιώργος Πατούλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο