Την έναρξη λειτουργίας της Τράπεζας Ειδών που παραχώρησε ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας στο Χαμόγελο του Παιδιού χαιρέτησε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στην τελετή της επίσημης έναρξης λειτουργίας της Τράπεζας Ειδών (Κέντρο αποθήκευσης και συντήρησης τροφίμων),που παραχώρησε ο «Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας» (O.K.A.A.) στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την ασφαλή κα υγιεινή συντήρηση των ειδών διατροφής για τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 5 Σπίτια του Οργανισμού στην Αττική, καθώς και στις οικογένειες με προβλήματα διαβίωσης συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων προς ωφέλεια των ατόμων που υποστηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού χαιρέτησε εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη.

Μεταφέροντας τους θερμότατους χαιρετισμούς του κου Πατούλη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού εξήρε τη σημαντική πρωτοβουλία του Ο.Κ.Α.Α. συγχαίροντας τη Διοίκηση για την απόφαση παραχώρησης της Τράπεζας των Ειδών στο Χαμόγελο του Παιδιού που εδώ και μία 20ετία προσφέρει ανιδιοτελώς στην ελληνική κοινωνία.
« Η συνεργασία μας με τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Γιαννόπουλο είναι άψογη και θα είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε όπου και ότι χρειασθεί,  δεδομένου ότι το Χαμόγελο του Παιδιού αποτελεί έναν πυλώνα αλληλεγγύης για τη χώρα μας. Είναι μία πρωτοβουλία ανθρωπιάς, μία κατάθεση ψυχής πρώτα από τον Πρόεδρο, αλλά και από όλους τους εθελοντές, τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς.»   

Στη διάρκεια της εκδήλωσης υπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ των δύο Οργανισμών, διευρύνοντας τη συνεργασία τους σε Θες/νικη και Πάτρα, με στόχο την κάλυψη συντήρησης των αγαθών διατροφής που αφορούν στο σύνολο των 14 Σπιτιών, καθώς και των 11 Κέντρων Στήριξης παιδιού και Οικογένειας με προβλήματα Διαβίωσης, που λειτουργεί το Χαμόγελο του Παιδιού πανελλαδικά.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη Την έναρξη λειτουργίας της Τράπεζας Ειδών που παραχώρησε ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας στο Χαμόγελο του Παιδιού χαιρέτησε ο Δήμος Αμαρουσίου.


Στιγμιότυπο 2 από τη Την έναρξη λειτουργίας της Τράπεζας Ειδών που παραχώρησε ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας στο Χαμόγελο του Παιδιού χαιρέτησε ο Δήμος Αμαρουσίου.


Στιγμιότυπο 3 από τη Την έναρξη λειτουργίας της Τράπεζας Ειδών που παραχώρησε ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας στο Χαμόγελο του Παιδιού χαιρέτησε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο