Την έναρξη ημερίδας του HL7 Hellas κήρυξε ο Πρόεδρός του και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος  Αμαρουσίου και Πρόεδρος του HL7 Hellas  Γ.Πατούλης κηρύσσει την έναρξη των εργασιών της ημερίδας του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. Στο πάνελ ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του HL7 Hellas Γ.Κακουλίδης, το μέλος Α.Μπέρλερ και η επιστημονικά υπεύθυνη του έργου HER-QTN   Α.Κουρούμπαλη.
|download file .jpg 79 KB|


Τους στόχους της ημερίδας «Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας: Διασφάλιση Ποιότητας & Εργαλεία Πιστοποίησης» αναπτύσσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του HL7 Hellas, επισημαίνοντας ότι τελικός στόχος είναι η ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών υγείας στον πολίτη αυτής της χώρας.
|download file .jpg 86 KB| 


 


Την έναρξη των εργασιών της ημερίδας του HL7 Hellas κήρυξε ο  Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρός του, κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία μελών του μη κερδοσκοπικού οργανισμού και εκπροσώπων από το χώρο της υγείας, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010.     


Η ημερίδα με θέμα: «Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας: Διασφάλιση Ποιότητας & Εργαλεία Πιστοποίησης» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου HER–QTN, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης ανέφερε ότι «στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις σε θέματα πιστοποίησης και διασφάλισης ποιότητας Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας και η παροχή βοήθειας, προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις διασφάλισης ποιότητας για το Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας.»       
Παράλληλα πρόσθεσε ο Πρόεδρος του HL7 Hellas «θα γίνει η παρουσίαση της υφιστάμενης κατάστασης των έργων για τα Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα Υγείας (ΟΠΣΥ) και θα δοθεί η ευκαιρία να εκφραστούν απόψεις για την πιστοποίηση του Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές και τη μέχρι τώρα διεθνή και ελληνική εμπειρία.»            


Το HL7 Hellas σημείωσε ο κ. Πατούλης είναι εδώ για να στηρίξει και αυτή την σημερινή προσπάθεια που τελικό στόχο έχει την ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών υγείας στον πολίτη αυτής της χώρας. Τα μέλη του HL7 Hellas συμπλήρωσε
«αποτελούν το καλύτερο και πληρέστερο ανθρώπινο επιστημονικό δυναμικό, το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει και να αναλάβει με επιτυχία την όποια τεχνολογική πρόκληση και ανάγκη στους τομείς της Υγείας & Κοινωνικής Ασφάλισης.»
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο