Την έκθεση ζωγραφικής του ΚΑΠΗ εγκαινίασε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email










ʼποψη της έκθεσης ζωγραφικής, με έργα που φιλοτέχνησαν τα μέλη του τμήματος ζωγραφικής του ΚΑΠΗ.
|download file .jpg 100KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης εγκαινιάζει την 2η έκθεση του τμήματος ζωγραφικής του ΚΑΠΗ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 109KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον  Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Δ. Καμπούκο και τη δασκάλα του τμήματος ζωγραφικής του ΚΑΠΗ  κα Έφη Μανιάτη, στην οποία για την εθελοντική προσφορά της στην ομάδα απενεμήθη τιμητική πλακέτα.
|download file .jpg 83KB|

 


 


Την 2η έκθεση του τμήματος ζωγραφικής του ΚΑΠΗ εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία του Προέδρου του ΚΑΠΗ Δημήτρη Καμπούκου μελών του Δ.Σ. καθώς και φίλων και μελών του ΚΑΠΗ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010.   


Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου προωθεί τις δημιουργικές δραστηριότητες σ’ αυτή την ηλικία και μία από τις ομάδες του τμήματος Εργοθεραπείας  είναι και το τμήμα ζωγραφικής, το οποίο στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά της κας Έφη Μανιάτη, μέλος του ΚΑΠΗ.
Ο κ. Δήμαρχος προανήγγειλε στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου, τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις των τμημάτων θεάτρου, παραδοσιακών και μοντέρνων χορών και της χορωδίας του ΚΑΠΗ.
Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Καμπούκος ευχαρίστησε την κα Μανιάτη για την εθελοντική προσφορά της, στην οποία και προσέφερε τιμητική πλακέτα, την εργοθεραπεύτρια κα Γιάννα Κομνηνού, καθώς και όλο το προσωπικό για την προσπάθεια τους να προσφέρουν υπηρεσίες ποιότητας στα μέλη του ΚΑΠΗ.


Η έκθεση του τμήματος ζωγραφικής του ΚΑΠΗ περιλαμβάνει 139 έργα, τα οποία επελέγησαν μεταξύ των έργων που έχουν φιλοτεχνήσει τα δύο τελευταία χρόνια   τα 48 μέλη του τμήματος ζωγραφικής του ΚΑΠΗ.



 








 








   




 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο