Την έκθεση ζωγραφικής της Ντίνας Θεοδωροπούλου εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης  απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Ελληνίδας ζωγράφου Ντίνας Θεοδωροπούλου.
|download file .jpg 128Kb|


|download file .jpg 112Kb|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με την ζωγράφο Ντίνα Θεοδωροπούλου, παρουσία του Προέδρου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππα και φίλων της 7ης Τέχνης, στο χώρο της έκθεσης με θέμα «ʼγγελοι & ʼνθρωποι».


|download file .jpg 117Kb|


Την έκθεση ζωγραφικής της Ελληνίδας ζωγράφου Ντίνας Θεοδωροπούλου, στην Ολυμπιακή Πινακοθήκη Αμαρουσίου, εγκαινίασε ο Δήμαρχος  Γιώργος Πατούλης, παρουσία του Προέδρου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Νικόλαου Πέππα και πολλών φίλων της 7ης τέχνης.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη την κα. Θεοδωροπούλου για τη ξεχωριστή και μοναδική αυτή έκθεση, με θέμα «ʼνθρωποι και ʼγγελοι»,  στην οποία πρωταγωνιστούν καθημερινές ανθρώπινες φιγούρες, που εκπέμπουν αισιοδοξία, χαρά για τη ζωή και εσωτερική ελευθερία.

«Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει κάθε προσπάθεια που προάγει τον πολιτισμό και την τέχνη, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους κατοίκους της πόλης μας να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους» υπογράμμισε ο κ. Δήμαρχος.

Η έκθεση περιλαμβάνει 52 ελαιογραφίες. Μέσα από τα έργα της Ελληνίδας ζωγράφου αναδύεται ένας ονειρικός κόσμος, όπου προσφέρει στο θεατή τη δυνατότητα να ταξιδέψει με την ταχύτητα του φωτός μέχρι το διάστημα….

Η διάρκεια της έκθεσης είναι έως τις 10 Οκτωβρίου και θα είναι ανοικτή από Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00 & 17:00 – 20:00, Σάββατο & Κυριακή 10:00 -14:00.

Μετάβαση στο περιεχόμενο