Την έκθεση ζωγραφικής ενηλίκων των καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Την πλούσια έκθεση ζωγραφικής, των ενηλίκων που συμμετείχαν τη φετινή χρονιά στα αντίστοιχα καλλιτεχνικά προγράμματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία πλήθους φίλων των εικαστικών τεχνών.

Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες των σπουδαστών, έργα ελεύθερης έκφρασης και θεματολογίας, που επέλεξαν οι ίδιοι από έργα σπουδαίων καλλιτεχνών, αλλά και από φωτογραφίες, εξέπληξαν ευχάριστα το κοινό.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εγκαινιάζοντας την έκθεση, συνεχάρη τους σπουδαστές για την προσπάθειά τους και επιβράβευσε  τους δασκάλους τους, τον κ. Γιώργο Σεκόφσκυ και την κα Ελεάννα Μαρτίνου για τις πολύ καλές επιδόσεις των σπουδαστών στη τέχνη της ζωγραφικής.
«Συνεχίζουμε δυνατά να στηρίζουμε κάθε δημιουργική προσπάθεια που προάγει τον πολιτισμό και την καλλιτεχνική δημιουργία στο Μαρούσι μας» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σπύρο Σταθούλη, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαος Πέππα και το Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Διδασκάλου περιηγήθηκαν την έκθεση και θαύμασαν τα έργα των νέων καλλιτεχνών.             

 

Σχετικά αρχείαΤην έκθεση ζωγραφικής ενηλίκων των καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης


Στιγμιότυπο από την έκθεση ζωγραφικής ενηλίκων των καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού_1


Στιγμιότυπο από την έκθεση ζωγραφικής ενηλίκων των καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού_2


Στιγμιότυπο από την έκθεση ζωγραφικής ενηλίκων των καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού_3


Στιγμιότυπο από την έκθεση ζωγραφικής ενηλίκων των καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού_4


Στιγμιότυπο από την έκθεση ζωγραφικής ενηλίκων των καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού_5


Στιγμιότυπο από την έκθεση ζωγραφικής ενηλίκων των καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού_6

Μετάβαση στο περιεχόμενο