Την έκθεση των Τμημάτων Εφαρμοσμένων Τεχνών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης.

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 135KB|


Έγιναν χθες τα εγκαίνια της έκθεσης των Τμημάτων Εφαρμοσμένων Τεχνών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού. Στην έκθεση, η οποία γίνεται στην αίθουσα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85) και θα διαρκέσει ως την Πέμπτη 4 Ιουνίου, παρουσιάστηκαν οι δημιουργίες μπατίκ, μαριονέτας, μικρογλυπτικής, κοσμήματος και παιδικής χειροτεχνίας των μαθητών των τμημάτων υπό τη διδασκαλία των κυριών Μαλβίνας και Ελένης Γραφάκου.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, παρουσία του Προέδρου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ. Νίκου Πέππα και του μέλους του Δ. Σ. κ. Μαρίνας Σταυράκη.

Ο κ. Πατούλης έδωσε τα συγχαρητήριά του στους μαθητές των τμημάτων και στάθηκε ιδιαίτερα στις δημιουργίες των μικρών μας φίλων στην παιδική χειροτεχνία, τονίζοντας ότι «Μέσα από τα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού αναδεικνύονται οι ικανότητες και οι δυνατότητες των παιδιών στη δημιουργία και το καλλιτεχνικό πνεύμα».

Το «παρών» στην έκθεση έδωσαν ο Πρέσβης της Ινδονησίας στην Αθήνα κ. Ahmad Rushi με τη σύζυγό του και ο πολιτιστικός ακόλουθος της πρεσβείας της Ινδονησίας κύριος Babang Prihartadi.

           


Μετάβαση στο περιεχόμενο