Την έκθεση Κεραμικής των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Την αναβαθμισμένη συλλογή έργων Κεραμικής Τέχνης εκθέτουν  οι σπουδαστές των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, μέχρι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Παρουσία των σπουδαστών και φίλων της Κεραμικής, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εγκαινίασε την έκθεση, τη Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, η οποία περιλαμβάνει σημαντικές καλλιτεχνικές δημιουργίες, δουλεμένες από τους σπουδαστές με μεράκι και φαντασία.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους σύγχρονους κεραμίστες επιβραβεύοντας την προσπάθειά τους και ιδιαίτερα το δάσκαλο τους Μιχάλη Σκλάβαινα, που επάξια διδάσκει την τέχνης της κεραμικής, σημείο αναφοράς της πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης της πόλης του Αμαρουσίου.
«Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη δημιουργική  παραγωγή πολιτιστικού έργου στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου μας, στο οποίο οι συμπολίτες μας ξεδιπλώνουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο και περνούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.         

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) κ. Νικόλαος Πέππας.

 

Σχετικά αρχείαΤην έκθεση Κεραμικής των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Την έκθεση Κεραμικής των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2


Την έκθεση Κεραμικής των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_3


Την έκθεση Κεραμικής των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_4


Την έκθεση Κεραμικής των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_5


Την έκθεση Κεραμικής των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_6

Μετάβαση στο περιεχόμενο