Την έκθεση Κεραμικής των σπουδαστών στα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππας με τους κεραμίστες, δασκάλους των τμημάτων Κεραμικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Μ. Σκλάβαινα, Ευαγγ. Σκλάβαινα και την Δ. Σκλάβαινα.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Κεραμιστών Αμαρουσίου Ν. Βαλάτο,τον κεραμίστα, δάσκαλο στα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Μ. Σκλάβαινα, και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππα.
Έργα κεραμικής των σπουδαστών στα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, που εκτίθενται στην έκθεση κεραμικής στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Τα έργα Κεραμικής των σπουδαστών στα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, εμπνευσμένα από το μεράκι και το ταλέντο τους, φιλοξενεί η Έκθεση Κεραμικής που άνοιξε χθες τις πύλες της στο κοινό, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου.


Τα σπουδαία κεραμικά έργα για διακόσμηση αλλά και χρήση, που κατασκεύασαν περισσότεροι από 100 νέοι καλλιτέχνες του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, επιλέγοντας το θέμα που επιθυμούσαν να εκφραστούν και χρησιμοποιώντας μία ποικιλία τεχνικών,με την καθοδήγηση των κεραμιστών, δασκάλων τους Μιχάλη Σκλάβαινα και Ευαγγελίας Σκλάβαινας, δημιούργησαν μία έκθεση ιδιαίτερα αξιόλογη και πρωτότυπη, που ενθουσίασε τους φίλους της κεραμικής τέχνης.


Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συνεχάρη θερμά τους συμμετέχοντες στην έκθεση για τη σπουδαία προσπάθεια τους, αλλά και τους δασκάλους τους για τη συμβολή τους στη συνέχιση της παράδοσης στη τέχνη της κεραμικής στο Μαρούσι.
Παράλληλα, διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι παρά τη δύσκολη οικονομικά εποχή, το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού θα συνεχίσει να παράγει πολιτισμό στην πόλη και να προσφέρει δημιουργικές διεξόδους εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτου ηλικίας.
Παρών επίσης στα εγκαίνια της έκθεσης ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης. Παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Κεραμικής Αμαρουσίου κος Νίκος Βαλάτος.


Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 14:00. Λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τα 21:00.

Μετάβαση στο περιεχόμενο