Την έκθεση φωτογραφίας «Η Καστοριά του χθες και του σήμερα» φιλοξενεί ο Δήμος Αμαρουσίου, σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τον Πρόεδρο της Βουλής Φ.Πετσάλινικο στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Η Καστοριά του χθες και του σήμερα», που φιλοξενεί ο Δήμος Αμαρουσίου. Ο κ.Δήμαρχος δωρίζει στον Πρόεδρο της Βουλής το ιστορικό λεύκωμα της πόλης με τίτλο «Μαρούσι».
|download file .jpg 85Kb|Ο Πρόεδρος της Βουλής Φ.Πετσάλνικος με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ.Πατούλη, εν μέσω εκλεκτών προσκεκλημένων και φίλων της Καστοριάς, που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας.
|download file .jpg 108Kb|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης ανταλλάσει αναμνηστικά δώρα με τον Δήμαρχο Καστοριάς Ιωάννη Τσαμίση.
|download file .jpg 76Kb|


Επίσκεψη στο Δημαρχείο του Προέδρου της Βουλής Φ.Πετσάλνικου         


Την έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η Καστοριά του χθες και του σήμερα», την οποία διοργανώνει ο Δήμος Καστοριάς και η Πολιτιστική Επιχείρηση Καστοριάς φιλοξενεί ο Δήμος Αμαρουσίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.


Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν, την Πέμπτη 22 Απριλίου 2010, παρουσία του Προέδρου της Βουλής κ.Φίλιππου Πετσάλνικου, του Νομάρχη Καστοριάς κ.Κων/νου Λιαντσή, του βουλευτή της Καστοριάς κ.Ζήση Τζιγκαλάγια, του τέως Προέδρου του Αρείου Πάγου κ.Παρμενίων Τζίφρα, του Δημάρχου Καστοριάς Ιωάννη Τσαμίση, του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη και άλλων εκλεκτών προσκεκλημένων και φίλων της Καστοριάς.


«Είναι ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο μας η επίσκεψη του Προέδρου της Βουλής κ.Πετσάλινκου» τόνισε ο Δήμαρχος καλωσορίζοντας τους εκλεκτούς Καστοριανούς προσκεκλημένους. Ο κ.Πατούλης συνεχάρη τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Τσαμίση και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία, που συμβάλει στη διατήρηση της παράδοσης, του πολιτισμού, αλλά και την προβολή της ακριτικής πόλης της Καστοριάς. Είναι χαρά μας υπογράμμισε ο κ.Δήμαρχος να φιλοξενούμε την έκθεση φωτογραφίας της πανέμορφης πόλης σας με τη μακρόχρονη  ιστορία και παράδοση. Ως Δημοτική Αρχή  δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη διατήρηση της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας και ενισχύουμε κάθε πρωτοβουλία που συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια.         


Στο πλαίσιο της έκθεσης φωτογραφίας βραβεύτηκαν Καστοριανοί Καθηγητές Πανεπιστημίου, Καστοριανά Σωματεία της Αθήνας, καθώς και χορηγοί του Δήμου Καστοριάς που εδρεύουν στην Αθήνα.


Το φωτογραφικό υλικό της έκθεσης είναι προσφορά Επαγγελματιών Φωτογράφων της Καστοριάς.


Μετάβαση στο περιεχόμενο