Την εκδήλωση για την επέτειο της Ανεξαρτησίας του Μπαγκλαντές φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου, συμμετέχοντας στη γιορτή

Print Friendly, PDF & Email


Οι Αντιδήμαρχοι κα Ρ. Χαλιώτη και Γ. Ιατρίδης με τον κ. Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Μπαγκλαντές Muhammad Azizul Haque και την οικογένειά του  στην εκδήλωση για την επέτειο της Ανεξαρτησίας της χώρας του, που φιλοξενήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
|download file .jpg 121KB|


Την δεξίωση που έδωσε ο Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Μπαγκλαντές Muhammad Azizul Haque για την επέτειο της Ανεξαρτησίας της χώρας του, φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Στην εκδήλωση   παραβρέθηκε εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, η Αντιδήμαρχος κα. Ρένα Χαλιώτη.       


Στο μήνυμά του για τη σημασία της φιλοξενίας της εκδήλωσης στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, σημειώνει:
« Στις πανανθρώπινες αξίες, μεταξύ των οποίων είναι και η ελευθερία των λαών, εμείς ως Δήμος Αμαρουσίου και ως Διοίκηση είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι.   Γι’ αυτό, όταν ο κ. Πρέσβης μας ζήτησε ο ίδιος προσωπικά να φιλοξενήσουμε την εκδήλωση ανταποκριθήκαμε με ευχαρίστηση και παραβρισκόμαστε ως μία μικρή ένδειξη τιμής στην επέτειο για την ανεξαρτησία μιας φίλης χώρας.»                      
 
Η κα Χαλιώτη καλωσορίζοντας τον κ. Πρέσβη και όλους τους παρευρισκόμενους υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «είναι τιμή και χαρά να φιλοξενούμε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου την εκδήλωση για την ανεξαρτησία της χώρας σας και να αποτίνουμε μαζί φόρο τιμής στους μάρτυρες για την ελευθερία.»


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Ιατρίδης, καθώς και πρέσβεις πολλών χωρών με τις οικογένειες τους.      


 Μετάβαση στο περιεχόμενο