Την αριστοφανική κωμωδία «Ο Πλούτος» με το Διονύση Σαββόπουλο απόλαυσε πλήθος θεατών, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπα από το αριστοφανικό έργο «Ο Πλούτος», που ανέβηκε στο Αμαλίειο Θέατρο,στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου. 


Πλήθος φίλων της αρχαίας κωμωδίας παρακολούθησε την παράσταση «Ο Πλούτος» του Αριστοφάνη.    


Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππας και η σύζυγος του Δημάρχου, Φιλόλογος Μ. Σταυράκη με τον γνωστό συνθέτη,πρωταγωνιστεί και σκηνοθέτη της παράστασης «Ο Πλούτος» του Αριστοφάνη.


Το θερμό χειροκρότημα των θεατών απέσπασε η παράσταση «Ο Πλούτος»του Αριστοφάνη με το Διονύση Σαββόπουλο, που ανέβηκε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 στο Αμαλίειο Θέατρο, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.


Ο γνωστός συνθέτης, εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο αριστοφανικό έργο, υπογράφει τη σκηνοθεσία, τη μετάφραση και τη μουσική της παράστασης, που αποτελεί ένα πολύχρωμο, λαϊκό, αλλά καθόλου επιθεωρησιακό θέαμα, με υπέροχους ηθοποιούς, καταπληκτικά κοστούμια και ζωντανή μουσική.         


Εξαιρετική και άκρως απολαυστική η εμφάνιση των ηθοποιών Χρήστου Λούλη (Χρεμύλος), Νίκου Κουρή (Καρύωνας), Μάκη Παπαδημητρίου (Πλούτος) και της Αμαλίας Μουτούση (Πενία). Ο Διονύσης Σαββόπουλος κρατώντας μία πατερίτσα μπαίνει στη σκηνή, υπό τους ήχους του τραγουδιού « ʼγγελος Εξάγγελος», στέλνοντας το δικό του μήνυμα, μαζί με το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.


Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε στην παρουσίαση της  θεατρικής παράστασης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας, που  μαζί με το πλήθος των φίλων της αρχαίας κωμωδίας επεφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή στον «Πλούτο» και στο Διονύση Σαββόπουλο. Το αριστοφανικό έργο παρακολούθησε επίσης η σύζυγος του Δημάρχου, Φιλόλογος κα Μαρίνα Σταυράκη.


Σημειώνεται ότι το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνεται με μηδενικό κόστος για τους δημότες και κατοίκους της πόλης αποκλειστικά χάρη σε συνεργασίες που εξασφάλισε ο Δήμος. Παράλληλα, μέσα από τις ειδικές τιμές των εισιτηρίων και την πρόνοια για τις ασθενέστερες οικονομικά κατηγορίες πληθυσμού είναι προσιτό σε όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου οικονομικής ευχέρειας.


Ο επόμενος Σταθμός του Φεστιβάλ είναι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013, με την θεατρική, κωμική παράσταση, που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία: «ʼντρες έτοιμοι για όλα», σε σκηνοθεσία των Θ. Παπαθανασίου και Μ. Ρέππα. Πρωταγωνιστούν οι:
Κώστας Κόκλας, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τόνυ Δημητρίου, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.    
  
Προπώληση εισιτηρίων παραστάσεων:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια στο Αμαλίειο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Προπώληση εισιτηρίων συναυλιών:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Στο περίπτερο της viva.gr στο Τhe Mall Athens
Μέσω internet από το http://www.viva.gr/ – Τηλέφωνο 11876
Στα εκδοτήρια στο Αμαλίειο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Ειδικές τιμές για κατόχους Artemis Card.


Διάθεση από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου δωρεάν εισιτηρίων βάσει κοινωνικών κριτηρίων σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού.


Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων των εκδηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321 και στο τηλ. 213 2038350 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.

Μετάβαση στο περιεχόμενο