Την απόλυτη στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου έχουν οι παρεμβάσεις του Δήμου Αμαρουσίου στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

Απολύτως σωστές και αναγκαίες χαρακτηρίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου τις παρεμβάσεις  του Δήμου Αμαρουσίου στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο της πόλης, τόσο της Βιοκλιματικής Ανάπλασης, όσο και της φύλαξης των πεζοδρόμων, που έχουν στόχο αφενός, την προστασία της περιουσίας των δημοτών και των υποδομών της πόλης και αφετέρου, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της τοπικής αγοράς και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Σε επιστολή που απέστειλε προς το Δήμο Αμαρουσίου το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου εκφράζει δημόσια την στήριξή του στις επιλογές της σημερινής Διοίκησης και προσωπικά του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη, αναφορικά με τη φύλαξη των πεζοδρόμων του εμπορικού κέντρου και την προστασία των δημοτικών υποδομών, υπογραμμίζοντας ότι μαζί με την μεγάλη παρέμβαση της Βιοκλιματικής Ανάπλασης, που υλοποιήθηκε πριν από δύο περίπου χρόνια, δημιουργούν θετικές προσδοκίες στον εμπορικό κόσμο.

«Θεωρούμε αδιανόητο την ώρα που σε γειτονικές αγορές της πόλης σε μεγάλα εμπορικά κέντρα οι καταναλωτές κάνουν τις αγορές τους με άνεση και ασφάλεια, με την παρουσία προσωπικού ιδιωτικών εταιρειών φύλαξης, αλλά κι έχοντας στη διάθεσή τους επαρκείς χώρους στάθμευσης, οι καταναλωτές της δικής μας αγοράς να στερούνται αυτών των στοιχειωδών ανέσεων.
Δεν είναι πολυτέλεια ούτε επιπλέον παροχή από το Δήμο προς τον εμπορικό κόσμο η φύλαξη των δρόμων ή η δημιουργία χώρων στάθμευσης.
Είναι αυτονόητες παρεμβάσεις προς επαγγελματικές ομάδες που συνεισφέρουν σημαντικά στα δημοτικά έσοδα. Είναι παρεμβάσεις που ενισχύουν τα έσοδα του Δήμου, την τοπική απασχόληση, αναβαθμίζουν την αξία του προαστίου και εξυπηρετούν τους δημότες.
Αυτές τις αυτονόητες παρεμβάσεις ο Εμπορικός Σύλλογος θα τις επιζητά από κάθε Δημοτική Αρχή, ανεξάρτητα από πρόσωπα»
επισημαίνεται στην επιστολή.  

Σε κάθε περίπτωση -καταλήγει η επιστολή- «ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου θα δίνει παρόν και θα συμβάλει με τις ιδέες και τις προτάσεις του στη συνολική προσπάθεια για να γίνει η αγορά της πόλης μας πιο λειτουργική, πιο όμορφη, πιο ανθρώπινη.»    

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της επιστολής.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο