Την απόφαση κατάταξης των 53 εργαζομένων της ΔΕΑΔΑ σε προσωποπαγείς θέσεις στα Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Αμαρουσίου υπέγραψαν ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης και οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους Προέδρους των έξι Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και τον Γ. Γραμματέα του Δήμου Μ. Χρηστάκη κατά την υπογραφή κατάταξης των εργαζομένων της ΔΕΑΔΑ σε προσωποπαγείς θέσεις στα Ν.Π.Δ.Δ.
|download file .jpg 104 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με εργαζόμενους κατά τη υπογραφή κατάταξης τους στα Ν.ΠΔ.Δ. Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 112 KB| 


 


Την απόφαση κατάταξης των πενήντα τριών (53) εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης που μεταφέρονται σε προσωποπαγείς θέσεις αορίστου χρόνου στα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) του Δήμου Αμαρουσίου υπέγραψαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και οι Πρόεδροι των 6 Νομικών Προσώπων.


Πρόκειται για τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου:  Παιδικοί Σταθμοί, Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων(ΚΑΠΗ), Αθλητικός Οργανισμός «Σπύρος Λούης», Οργανισμός Μουσείων «Αμαρύσια ʼρτεμις», Δημοτική Βορέειος Βιβλιοθήκη, και Οργανισμός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Ποιότητας Ζωής.       


Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε  μεταξύ άλλων ότι «σήμερα ολοκληρώνεται μια σημαντική προσπάθεια που βάζει τέλος στην πολύχρονη ομηρία και εξασφαλίζει στους εργαζόμενους του Δήμου μας μόνιμη και σταθερή εργασία, παρά τα εμπόδια που κάποιοι προσπάθησαν να βάλουν με μία  σειρά από ενστάσεις.

«Νοιώθουμε δικαιωμένοι- πρόσθεσε- γιατί σε μία δύσκολη εποχή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε την εγχώρια και διεθνή κρίση, με τη συνδρομή και των υπηρεσιακών παραγόντων ολοκληρώσαμε  αυτό που είχαμε υποσχεθεί από την πρώτη στιγμή, ότι κανείς εργαζόμενους δεν θα χάσει τη δουλειά του.»

«Πάνω από όλα – σημείωσε ο κ. Πατούλης – πρέπει να νοιώθουμε όλοι ως μέλη μιας οικογένειας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε πολλά στην πόλη και στους πολίτες. Ενωμένοι μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα, να κάνουμε την πόλη μας, πρώτη πόλη στην Αττική».


Στην κατάταξη των εργαζομένων στα Ν.Π.Δ.Δ. ελήφθησαν υπόψη τα βιογραφικά σημειώματα και οι τίτλοι σπουδών κατά τον έλεγχο των ατομικών φακέλων και ως εκ τούτου αρκετοί εργαζόμενοι αναβαθμίζονται ως προς τη θέση εργασίας τους.           
       
Με την πράξη κατάταξης των εργαζομένων στα Ν.Π.Δ.Δ. ολοκληρώνονται τα βήματα που έπρεπε να γίνουν για την τακτοποίηση των εργαζομένων της ΔΕΑΔΑ.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο