Την ανταλλαγή οχημάτων ανάμεσα στους Δήμους Αμαρουσίου και Μεγανησίου επισφράγισαν οι Δήμαρχοι Γ. Πατούλης, και Π. Δάγλας

Print Friendly, PDF & Email

Με την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης ανάμεσα στους Δημάρχους Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, και Μεγανησίου Παύλο Δάγλα, για την ανταλλαγή οχημάτων μεταξύ των δύο Δήμων, επισφραγίστηκε η παράδοση ενός απορριμματοφόρου και ενός μηχανήματος έργου από μέρους του Δήμου Αμαρουσίου και η παραλαβή ενός τουριστικού λεωφορείου από τον Δήμο Μεγανησίου.

Η αμοιβαία δωρεά των παραπάνω οχημάτων, που επικυρώθηκε με την υπογραφή της σχετικής συμβολαιογραφικής πράξης, πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια σχετικών αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων των δύο δήμων.

Με την ευκαιρία της ανταλλαγής, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «σε εποχές οικονομικής ασφυξίας όπως αυτές που διανύουμε, αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο μέσο και κάθε δυνατότητα για να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες λειτουργίας του Δήμου και των δημοτών μας. Στο πλαίσιο αυτό στηρίζουμε τις προσπάθειες για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας στο Μεγανήσι και σε αντάλλαγμα εξασφαλίσαμε ένα λεωφορείο που θα αξιοποιήσουμε για την εξυπηρέτηση των αναγκών μετακίνησης από τις δημοτικές δομές».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μεγανησίου Π. Δάγλας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία ανταλλαγής και αμοιβαία οι δύο πλευρές εκφράστηκαν θετικά για την εποικοδομητική συνεργασία.
 

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, και ο Δήμαρχος Μεγανησίου Π. Δάγλας, κατά την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης. (1)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, και ο Δήμαρχος Μεγανησίου Π. Δάγλας, κατά την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης. (2)


Με ένα αξιόμαχο λεωφορείο ενίσχυσε τον στόλο των οχημάτων του ο Δήμος Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο