Την άμεση διευθέτηση της σοβαρής δυσλειτουργίας στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων ζητεί ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης από την Περιφέρεια και την ΕΣΔΝΑ

Print Friendly, PDF & Email

Την αποκατάσταση της σοβαρής δυσλειτουργίας που παρατηρείται στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) των Άνω Λιοσίων με πολύωρες καθυστερήσεις στην πύλη και το κλείσιμο αυτής  σε τακτά χρονικά διαστήματα που επηρεάζουν σοβαρά το έργο της αποκομιδής  στους Δήμους της Αττικής και γενικότερα τη διαχείριση των απορριμμάτων στο λεκανοπέδιο ζητεί ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης από την Περιφέρεια Αττικής και την ΕΣΔΝΑ.

Όπως ενδεικτικά αναφέρεται στην εισήγηση της Δ/σης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αμαρουσίου σήμερα μόνο υπήρχαν τετράωρες καθυστερήσεις στην πύλη με αποτέλεσμα να παραμένουν στο αμαξοστάσιο του Δήμου απορριμματοφόρα γεμάτα με απορρίμματα, γεγονός που επηρεάζει δυσμενώς και την αποκομιδή της επόμενης μέρας.

Ο κ. Πατούλης καλεί την Περιφέρεια Αττικής να μεριμνήσει για την άμεση διευθέτηση της δυσλειτουργίας αυτής, μέχρι η σύμπραξη των Δήμων να δώσει λύση στα προβλήματα που σχετίζονται με τη διαχείριση των απορριμμάτων.             

Μετάβαση στο περιεχόμενο