Την ακολουθία της Αποκαθήλωσης στην Ιερά Μητρόπολη Αμαρουσίου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 143 Kb|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε στελέχη της Διοίκησης του Δήμου και πιστούς, κατά την ακολουθία της Αποκαθήλωσης της Μεγάλης Παρασκευής.

|download file .jpg 292 Kb|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ενώ συμμετέχει στην τελετή της Αποκαθήλωσης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρο Σταθούλη, τον Ιδιαίτερο Γραμματέα του Δήμου Μιχάλη Μπάρλα, και άλλους πιστούς.Την ακολουθία της Αποκαθήλωσης στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου παρακολούθησε τη Μεγάλη Παρασκευή ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, χοροστατούντους του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλου, και παρουσία πλήθους πιστών.

Ακολουθώντας το τελετουργικό της ημέρας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συμμετείχε στην τελετή της εναπόθεσης του Σώματος του Ιησού στον τάφο μαζί με στελέχη της Διοίκησης του Δήμου και άλλους πιστούς.

Μετά το τέλος της ιερής ακολουθίας ο Γιώργος Πατούλης, αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκομένους για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Παρόντες, επίσης, στην τελετή της Αποκαθήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Σταθούλης, ο Ιδιαίτερος Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Μπάρλας όπως και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο