Την αγαπημένη ηθοποιό Δέσποινα Στυλιανοπούλου τίμησε ο Δήμος Αμαρουσίου, εγκαινιάζοντας και επίσημα τη δωρεάν παραχώρηση του σύγχρονου αμφιθεάτρου ΜΑΡΟΥΣΙ PLAZA, με την ευκαιρία των εκδηλώσεων «Μουσικό Φθινόπωρο»

Print Friendly, PDF & Email


 
|download file .jpg 118KB|


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει θερμό χαιρετισμό στην τιμητική εκδήλωση για την αγαπημένη ηθοποιό Δέσποινα Στυλιανοπούλου, με την οποία εγκαινιάστηκε και επίσημα η δωρεάν παραχώρηση στο Δήμο του σύγχρονου αμφιθεάτρου ΜΑΡΟΥΣΙ PLAZA.
|download file .jpg 103KB|

 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την αγαπημένη συμπολίτισσα μας, ηθοποιό Δέσποινα Στυλιανοπούλου, τη  δημοσιογράφο συγγραφέα – κριτικό τέχνης Ροζίτα Σώκου, την ηθοποιό και Πρόεδρο του Συλλόγου «Το Σπίτι του Ηθοποιού» ʼννα Φόνσου (αριστερά) και την ηθοποιό Κέλλυ Μαυροπούλου.
|download file .jpg 119KB|


 
|download file .jpg 61KB|


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου απονείμει τιμητική πλακέτα στην αγαπημένη μας ηθοποιό Δέσποινα Στυλιανοπούλου για τη μακρόχρονη και καταξιωμένη διαδρομή της στον ελληνικό κινηματογράφο.
|download file .jpg 86KB|

 
|download file .jpg 68KB|


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο εκπρόσωπος της ΜΑΡΟΥΣΙ PLAZA Α.Ε. Μ. Χατζηπαύλου υπογράφουν το μνημόνιο συνεργασίας για τη δωρεάν παραχώρηση στο Δήμο της χρήσης του αμφιθεάτρου για τη φιλοξενία σημαντικών εκδηλώσεων.
|download file .jpg 73KB|


 
Οι τάξεις σύγχρονου τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου ερμηνεύουν μελωδίες από την ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή.
|download file .jpg 76KB|


Σε μία ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα ο Δήμος Αμαρουσίου, παρουσία εκπροσώπων από τον καλλιτεχνικό χώρο και πλήθους κόσμου τίμησε την αγαπημένη σε όλους μας ηθοποιό Δέσποινα Στυλιανοπούλου για τη μακρόχρονη και καταξιωμένη διαδρομή της στον ελληνικό κινηματογράφο, με την ευκαιρία των εκδηλώσεων «Μουσικό Φθινόπωρο» του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο όμορφο και φιλόξενο αμφιθέατρο του ΜΑΡΟΥΣΙ PLAZA, με την οποία ουσιαστικά εγκαινιάστηκε και επίσημα η δωρεάν παραχώρηση του σύγχρονου αμφιθεάτρου πολλαπλών χρήσεων στο Δήμο, με την οποία αναβαθμίζονται σημαντικά οι διαθέσιμες υποδομές του για τη φιλοξενία σημαντικών εκδηλώσεων.           


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης καλωσορίζοντας τους εκλεκτούς προσκεκλημένους αναφέρθηκε στη ξεχωριστή αυτή τιμητική εκδήλωση για την αγαπημένη συμπολίτισσα μας Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η οποία έχει συντροφεύσει πολλά από τα κινηματογραφικά μας βράδια μέσα από αξέχαστες ελληνικές ταινίες.    
«Σήμερα – σημείωσε-  είναι μια ιδιαίτερη στιγμή και για ένα επιπλέον λόγο, γιατί έχουμε την τύχη πρώτοι να «ξεφυλλίσουμε» μέσα από τις αναφορές των φίλων και δικών της ανθρώπων που επίσης βρίσκονται απόψε ανάμεσα μας τις σελίδες της βιογραφίας της Ελληνίδας ηθοποιού και θιασάρχη, λίγο προτού κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία. Στην ουσία πρόκειται για μία «πρόγευση» της επίσημης παρουσίασης της βιβλιογραφίας, την οποία με ιδιαίτερη χαρά θα φιλοξενήσουμε στο Δήμο μας.»


Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα από τον κ. Δήμαρχο, η αγαπημένη μας ηθοποιός ανέφερε συγκινημένη:«Χαιρόμαστε που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με ευαισθησία, όπως ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης που δεν ξεχνούν τους εκπροσώπους της χρυσής εποχής για τον ελληνικό κινηματογράφο».             


Για τη μακρόχρονη προσφορά της  Δέσποινας Στυλιανοπούλου μίλησαν ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ο ηθοποιός και συγγραφέας Γιώργος Οικονόμου, η σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής «Θεάτρου Ημέρας» Μάγκυ Μοντζολή, η ηθοποιός και Πρόεδρος του Συλλόγου «Σπίτι του Ηθοποιού» ʼννα Φόνσου, ο συγγραφέας Κώστας Παπασπήλιος, η δημοσιογράφος- συγγραφέας – κριτικός τέχνης Ροζίτα Σώκου και ο ραδιοφωνικός παραγωγός – συγγραφέας – σεναριογράφος Νίκος Μουρατίδης.        
Παράλληλα προβλήθηκαν αποσπάσματα από δημοφιλείς ελληνικές ταινίες στις οποίες η ηθοποιός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.       


Στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και ο εκπρόσωπος της ΜΑΡΟΥΣΙ PLAZA Α.Ε. κ. Μιχάλης Χατζηπαύλου υπέγραψαν το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του πολυχώρου MΑΡΟΥΣΙ PLAZA για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του αμφιθεάτρου στο Δήμο, προκειμένου να αξιοποιηθεί για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, ημερίδων και συνεδρίων.


Μεταξύ των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση ήταν οι ηθοποιοί Μαρία Ιωαννίδου, Κέλλυ Μαυροπούλου, Χάρης Σώζος, Σούλη Σαμπάχ, Γιώργος Παπαζήσης. Επίσης ο συγγραφέας Μάκης Δελαπόρτας, ο σκηνοθέτης Γιώργος Θεοδοσιάδης και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας. 
Επίσης εκ μέρους του Δήμου παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος επί θεμάτων Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Αλεπούς.                  


Η βραδιά έκλεισε με μελωδίες από την ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή από τις τάξεις του σύγχρονου τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου των Κέλλυ Κουνάκη και Περικλή Μπισκίνη. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο