Την 5η εικαστική έκθεση ζωγραφικής του ΚΑΠΗ εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην κατάμεστη από μέλη του ΚΑΠΗ αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης εγκαινίασε την 5η εικαστική έκθεση ζωγραφικής του τμήματος ζωγραφικής του ΚΑΠΗ, με θέμα: «Εικόνες Ψυχής».

Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης εξέφρασε τον θαυμασμό του για τα τόσο αξιόλογα έργα που φιλοτέχνησαν τα μέλη του ΚΑΠΗ και παρουσιάζονται στην έκθεση, εξαίροντας την πολυετή προσφορά της εθελόντριας δασκάλας του τμήματος κας Έφης Μανιάτη.
 Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό του ΚΑΠΗ, που όπως χαρακτηριστικά ανάφερε «καθημερινά καταθέτουν την ψυχή τους, κάνοντας τη εργασία τους προσφορά στην τρίτη ηλικία.» Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου διαβεβαίωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά τους και να τους προσφέρει ότι χρειασθούν και έχουν ανάγκη.

 Η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα, καλωσορίζοντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου, ευχαρίστησε  τους παριστάμενους για την παρουσία τους, σημειώνοντας ότι «σ’ αυτή τη δράση που μετρά 10 χρόνια έχουν ξεδιπλωθεί πολλά ταλέντα από την τρίτη ηλικία. Μαζί  και με τις άλλες πολλές δράσεις, το ΚΑΠΗ, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους του να έχουν ψυχική ευφορία και ευχάριστη απασχόληση.»
 Η κα Λέκκα εξέφρασε επίσης τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για τη αμέριστη υποστήριξη στο έργο της, καθώς και στους εργαζόμενους για την καθημερινή προσπάθεια  να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στα μέλη του ΚΑΠΗ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κέρασμα στους παριστάμενους και με μια ζεστή, ανοικτή αγκαλιά των μελών του ΚΑΠΗ προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη.

Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Κατερίνα Ιωάννου, ο κ. Παναγιώτης Βραχνός, Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ.
Επίσης  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Πέτρος Κόνιαρης, Ελευθέριος Μαγιάκης, Ηλίας Γιαννακάκος, Πέτρος Κούκουζας και Παναγιώτης Σαγρής.                   

 

Σχετικά αρχείαΤην 5η εικαστική έκθεση ζωγραφικής του ΚΑΠΗ εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (1)


Την 5η εικαστική έκθεση ζωγραφικής του ΚΑΠΗ εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (2)


Την 5η εικαστική έκθεση ζωγραφικής του ΚΑΠΗ εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο