Την 4η καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας διοργανώνει η Βορέειος Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου με τίτλο: «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη..»

Print Friendly, PDF & Email

Κάλεσμα σε όλα παιδιά να ανακαλύψουν από την αρχή τους μαγικούς κόσμους που κρύβονται στη βιβλιοθήκη  

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνει την επιτυχημένη καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας, με τίτλο: «Εδώ δεν είναι Βιβλιοθήκη… είναι μια μηχανή του χρόνου, είναι μια φανταστική χώρα των ζώων, είναι ένα καταφύγιο φανταστικών φίλων, είναι ένας διάδρομος απογείωσης.»        

Από τις 29 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου 2015, η Βορέειος Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με τα Τμήματα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας περιμένει την ανταπόκριση όλων των παιδιών στο κάλεσμά της για να ανακαλύψουν μαζί, τους ήρωες των βιβλίων, τους φανταστικούς φίλους, του ποικίλους ρόλους που μπορεί να έχει μια βιβλιοθήκη. Μπορεί να γίνει μια κρυψώνα θησαυρών… ή μια μηχανή του χρόνου… ή ένας χάρτης… ή ένα μουσείο… ή ένα καράβι… ή ένα εργαστήριο πειραμάτων… ή μια μεγάλη κουφάλα σ’ ένα δέντρο. Η καθοδήγηση στο παιχνίδι αυτό γίνεται  από εξειδικευμένους δασκάλους και εμψυχωτές  που έχουν επιλεγεί για το σκοπό αυτό.

 Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία για πρώτη φορά με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, το Future Library και τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, με σκοπό την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας, καθώς και την ένταξη στη βιβλιοθήκη  νέων φίλων με την υλοποίηση πρωτότυπων δημιουργικών δράσεων.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους σε συγκεκριμένες δράσεις του καλοκαιρινού προγράμματος μπορούν να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους.

Αιτήσεις συμμετοχής: Βορέειος Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου (Στ. Δραγούμη 30 & Μιλτιάδου ). Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210-61.47.181/ 213-20.38.279 / 213-20.38.272
 

Το πρόγραμμα των δράσεων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης: www.voreeios.gr και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμαρουσίου: www.maroussi.gr
Πληροφοριακό έντυπο υλικό μπορείτε να βρείτε στο χώρο της Βιβλιοθήκης  και στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Δ/νση Αθλητισμού και Πολιτισμού, 2ος όροφος).    

Μετάβαση στο περιεχόμενο