Την 3η ομαδική έκθεση ζωγραφικής της ομάδας του ΚΑΠΗ εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στα μέλη και τους φίλους του ΚΑΠΗ, στα εγκαίνια της 3ης ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής.


Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, για να θαυμάσουν τις καλλιτεχνικές δημιουργίες της ομάδας ζωγραφικής του ΚΑΠΗ στην 3η ομαδική έκθεσή της.


Σε περισσότερα από 170 έργα, τοπία, προσωπογραφίες, μοντέρνα ζωγραφική, αποτυπώνεται το μεράκι και η προσπάθεια των δημιουργών τους, που συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία της έκθεσης.
Εμπνευστής στην προσπάθεια τους η δασκάλα τους κα Έφη Μανιάτη, που με πολύ ενδιαφέρον και αγάπη προσφέρει εθελοντικά τις γνώσεις της στη τέχνη της ζωγραφικής στα μέλη της ομάδας.        


Τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό του ΚΑΠΗ, αλλά και τους εθελοντές του που σε μία δύσκολη περίοδο προσφέρουν  σημαντικό έργο για την υποστήριξη των μελών του ΚΑΠΗ, εκφράζοντας παράλληλα τα συγχαρητήρια του προς τη σημερινή Διοίκηση του ΚΑΠΗ, αλλά και τον πρώην Πρόεδρο του κο Δημήτρη Καμπούκο.
« Η χαρά που βλέπουμε στα πρόσωπα των συμμετεχόντων σήμερα στην ομαδική έκθεση μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, ώστε παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, τα μέλη του ΚΑΠΗ που αποτελούν ένα ζωντανό κύτταρο της πόλη μας να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες ποιότητας, ψυχαγωγίας και δημιουργικής διεξόδου» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κος Πατούλης.             


Σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους απηύθυναν επίσης ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) κος Νικόλαος Κάββαλος και η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ κα Ρένα Χαλιώτη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας και Νικόλας Αλεπούς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Γεώργιος Ζήκος, Ελένη Λέκκα, Νικόλαος Δούσης – Ρασσιάς, Κατερίνα Αναστασιάδου και Κωνσταντίνος Ζαπαντιώτης.
                                                      
Η έκθεση της ομάδας ζωγραφικής του ΚΑΠΗ θα λειτουργεί έως την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012. 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο της Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. Ν. Κάββαλο, την υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Ρ. Χαλιώτη, τον πρώην Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Δ. Καμπούκο και τη εθελόντρια, δασκάλα της ομάδας ζωγραφικής του ΚΑΠΗ Έφη Μανιάτη.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο