Την 1η θέση σε τουρνουά ποδοσφαίρου στην Κρήτη κατέκτησε η ομάδα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Η ομάδα ποδοσφαίρου των ακαδημιών του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου, που πήρε την 1η θέση στο τουρνουά που έγινε στα Μάλλια της Κρήτης.
|download file .jpg 176Kb|


ʼκρως επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της ομάδας ποδοσφαίρου των Ακαδημιών του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου στο τουρνουά που έγινε στα Μάλλια της Κρήτης. Η ομάδα, που αποτελείτο από παιδιά γεννηθέντα το 1999-2000, αντιμετώπισε άλλες 6 ομάδες από Δήμους και Ακαδημίες ποδοσφαίρου της χώρας, και πέτυχε 6 νίκες. Στον τελικό νίκησε με 10-0 την ομάδα της Ακαδημίας «Playland» Σαντορίνης. Προπονητές της ομάδας ήταν οι κ.κ.Θ.Μαργαρίτης και Κ.Εγγλέζος.
Την ομάδα αποτελούσαν οι: Δαμιανός Σ., Καράλης Γ., Σακκάς Αλ., Μακρής Δ., Δρόσης Κ., Κάτσικας Ε., Καράλης Ν., Παπάζογλου Χ.

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου κ.Σ.Σταθούλης συνεχάρη τους προπονητές και τα παιδιά που αποτελούσαν την ομάδα, μεταφέροντας και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλη, ενώ τόνισε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου.


Μετάβαση στο περιεχόμενο